Ανανέωσε με δυο χορηγούς ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε την άνοδο του στην Α2, ως πρωταθλητής του Νοτίου Ομίλου της Β’ Εθνικής και πλέον οργανώνεται σε όλους του τομείς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Νεοσμυρνιώτες προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους με δύο εκ των φετινών χορηγών τους, την επιχείρηση το «Το πελατειάκι» και την επιχείρηση εστίασης «Amigos».

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Πανιωνίου:

Η ανακοίνωση για «Το πελατειάκι»:«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να καταστήσουμε τον μπασκετικό

Πανιώνιο αυτάρκη και ανταγωνιστικό. Μετά το περυσινό επιτυχημένο restart, στη δύσκολη Α2 και στην ακόμη δυσκολότερη οικονομική κατάσταση της χώρας, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής του Πανιωνίου Μάκης Δρελιώζης αποδεικνύει την αγάπη του για τον Ιστορικό και θα υποστηρίξει τη νέα μας προσπάθεια. Η επιχείρηση «Το πελατειάκι» θα είναι υποστηρικτής μας και την περίοδο 2016-2017. Μάκη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις. Τμήμα Marketing Πανιωνίου ΓΣΣ».

Η ανακοίνωση για την επιχείρηση εστίασης «Amigos»:«Η φετινή πετυχημένη πορεία του μπασκετικού Πανιωνίου και η άνοδος στην Α2 Κατηγορία ήταν αποτέλεσμα μίας συνολικής προσπάθειας. Σημαντικό μερίδιο σε αυτήν έχουν οι χορηγοί και υποστηρικτές της ομάδας μας. Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την επιχείρηση εστίασης «Amigos» για τη νέα σεζόν 2016-2017.Ευχαριστούμε τον Γ. Μαλτεζάκη και τους συνεργάτες του για την ευγενική χορηγία τους. Τμήμα Marketing Πανιωνίου ΓΣΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα