Ανάλυση Τετάρτης (Eurocup)

ΠΡΙΕΝΑΙ - ΧΑΠΟΕΛ

Περίεργο παιχνίδι με άγνωστες ομάδες επί της ουσίας σαν παρουσία φέτος και όχι γενικά και με ψιλολογικό το +3 στην Χάποελ που όμως είναι πιο μεγάλο όνομα σαφώς. Η Πρινέαϊ από την Λιθουανία και είναι η περσινή Ρουντούπους που εδρεύει κοντά στο Κάουνας και όπως και πέρσι έτσι και φέτος στηρίζεται σε νέα παιδιά και δεν έχει αμερικανό και ο μοναδικός μη λιθουανός είναι ένας εσθονός. Παίζει με ενθουσιασμό και έχει 5-0 στην λίγκα της. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει 1-3 φέτος στο Ισραήλ και προβληματίζει. Ομάδα με

πολλούς αμερικανούς και μεγάλη εμπειρία καθώς έχει πάρει και τίτλο σε αυτό το θεσμό αλλά φέτος δεν αρέσει. Πάντως έχει εμπειρία. Συνεπώς πονηρό ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet γενικά και με το +3 στην Χάποελ που πάντως έχει ένα μικρό προβάδισμα.

ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ

Παιχνίδι μεταξύ ομάδων που δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε επίπεδο. Και ίσως είναι πολλοί οι 7,5π στην φιλοξενούμενη. Η τσέχικη Νίμπουργκ έχει κάθε χρόνο άλλωστε καλή πορεία στην διοργάνωση αλλά πλέον δεν έχει ελληνικό ενδιαφέρον καθώς δεν ικανοποίησε και έφυγε ο Χρήστος Ταπούτος. Πήρε στην θέση του τον έμπειρο Βελς. Καλή έδρα και άμυνα, έχει χημεία και κορμό από πέρσι. Η ουκρανική Μπουντιβέλνικ ρίχνει λεφτά κάθε χρόνο αλλά δεν είναι κάτι τρομερό. Πάντως έχει δύο αμερικανούς και δίνει βάρος στο ουκρανικό στοιχείο για να φτιάξει χημεία και να παίζει με πάθος. Στο τελευταίο της ματς νίκησε εύκολα 90-70 την Άζοβμας που είναι πιο ακριβή ομάδα και είναι στην 2η θέση με 8-3.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νίμπουργκ κερδίζει αλλά εμείς πάμε με το διπλό με +7 στην δουλεμένη Μπουντιβέλνικ.

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Ίδιο επίπεδο οι δύο ομάδες και λογικό το +3 στην βέλγικη ομάδα λόγω έδρας και μόνο. Και οι δύο έχουν εμπειρία από την θητεία στο γιούροκαπ και θέλουν να προχωρήσουν. Η βουλγάρικη Ακαντέμικα βαζει χρήματα αλλά δεν έχει μπορέσει να κάνει μια καλή πορεία. Και φέτος δείχνει να έχει καλή ομάδα και να στηρίζεται στην έδρα για την πρόκριση αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο και πάλι. Νίκησε στο ντέρμπι την Λέφσκι με 91-64 και έχει 3-0 στην λίγκα της. Η Σαρλερουά έχει εμπειρία και μην ξεχνάμε ότι τη συμπαθεί γενικά η διοργανώτρια. Ίδιο επίπεδο με πέρσι ουσιαστικά αλλά δεν είναι καλά έχοντας μόλις 3-2 στην λίγκα της και βαριά ήττα από την Μονς εκτός με 91-63.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλασικό Νο Bet

ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ

Παιχνίδι εύκολο για την... ελληνική Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Ζήση και Βασιλειάδη και λογικα θα κάνει και τον άσο. Η ισπανική ομάδα μετά την περσινή της πολύ καλή πορεία στην ευρωλίγκα, φέτος θέλει τον τίτλο εδώ για να επιστρέψει στην κορυφάια διοργάνωση. Ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και δυνατή έδρα , έκανε εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 82-65 με την Μάλαγα και απλά θέλει διάρκεια. Γυρίζει ο Μοερμάν (5 π). Η Μπουντούτσνοστ από το Μαυροβούνιο είναι μια κλασική σέρβικη ουσιαστικά ομάδα με την σκληρή της αμυνά και μόλις ένα αμερικανό.. Στην αδριατική λίγκα έχει 3-4 και έχασε εντός 60-64 από την Τσιμπόνα. Γενικά κολλάει επιθετικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσ

Keywords
Τυχαία Θέματα