Ανάλυση Κυριακής (Ελλάδα)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΓΟΡ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Ο Ηλυσιακός έχασε την ευκαιρία στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη όταν από 36-21 στο 21', πέρασε και 45-49 αλλά έχασε στο τέλος από την απειρία και την δύναμη της έδρας. Πάντως γύρισε παιχνίδι και αυτό είναι σημαντικό καθώς είναι άπειρη ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και ένα μέτριο ρόστερ. Εντός είχε χάσει εύκολα από τον Κολοσσό και είναι ανάλογο παιχνίδι σε επίπεδο δυσκολίας και το θέλει.

ΑΓΟΡ: Το Ρέθυμνο και φέτος δείχνει δυνατό. Πάντως είναι προς αλλαγή ο φόργουορντ Γουάιτ που δεν έχει ικανοποιήσει. Φυσικά έχασε εύκολα από τον ΠΑΟ

στο ΟΑΚΑ αλλά δεν πάλεψε καν. Γενικά είναι έμπειρη και πονηρή ομάδα εκτός με πάντα κλειδί το τρίποντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανοιχτό παιχνίδι. Αν μπουν τα τρίποντα του ΑΓΟΡ κερδίζει. Ειδάλλως ντέρμπι μέχρι τέλους. Λίγο προς διπλό απλά αν το διαλέξουμε το ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΟΔ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε κρίση γενικά μετά και το ματς με την Τσεντέβιτα εντός στην ευρωλίγκα την Παρασκευή που νίκησε με την τύχη στο τέλος με 79-77 με κάκιστη εμφάνιση και άρχισαν για τα καλά οι γκρίνιες για τον Μπαρτζώκα. Η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την περσινή εικόνα. Σαφώς στην Ελλάδα έκανε περίπατο στην Γλυφάδα με τον Ίκαρο (0-17 στο 5') και στο ΣΕΦ συνηθίζει να ανοίγει σκορ καθώς τρέχει. Πήρε τον σέντερ Πάουελ και ψάχνει περιφερειακό.

ΚΑΟΔ: Ο ΚΑΟΔ είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία του καθώς γύρισε και ο Νόουλς και νίκησε εύκολα μάλιστα τον ΠΑΟΚ με σπουδαία εμφάνιση από -10 με πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο (67-58). Ματς προπόνησης αυτό και χωρίς κανένα άγχος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο θέλει ο Ολυμπιακός κερδίζει αυτά τα ματς και λογικά θα θέλει να ξεσπάσει και άρα πάμε στον άσο με -28 έστω στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

ΙΚΑΡΟΣ - ΠΑΟ

ΙΚΑΡΟΣ: Μεγάλος προβληματισμός από την εικόνα της ομάδας. Ματς εκτός πλάνων αλλά
υπάρχει κακό κλίμα. Καθώς διασύρθηκε από τον Ολυμπιακό αλλά ούτε καν πάλεψε (0-17 στο 5') και ας έχει καλό ρόστερ. Δεν μαζεύει κόσμο στην Γλυφάδα ως γνωστόν. Πρόβλημα στο σκορ, ασύνδετος.

ΠΑΟ: Με κόσμο στην γνωστή του Γλυφάδα και σαν εντός έδρας. Ματς προπόνησης αλλά ο Πεδουλάκης θέλει να δει διάθεση και να δοκιμάσει πράματα. Υπάρχει και κούραση καθώς έρχεται από το ματς της Πέμπτης με την Φενέρ στην Τουρκία που έκανε κακή εμφάνιση και έχασε εύκολα αλλά γενικά δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και να ρολάρει. Πολύ καλή εικόνα στον περίπατο με τον ΑΓΟΡ καθώς είχε 27 ασίστ, έτρεξε, είχε διάρκεια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ  ο ΠΑΟ κερδίζει όσο θέλει. Οριακό διπλό με -29 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, το αφήνουμε. Ομάδα μαχητική.

Keywords
Τυχαία Θέματα