Άμεση ενίσχυση με... υπογραφή Γιαννακόπουλου!

Μεταγραφική "ρελάνς" με... υπογραφή Γιαννακόπουλου ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία όντας έντονα προβληματισμένη από τις πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας με αποκορύφωμα την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, δηλώνει έτοιμη να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ.

Η ήττα

στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν ουσιαστικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των κακών εμφανίσεων και κατ' επέκταση των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Έτσι, η διοίκηση των "πράσινων" φαίνεται αποφασισμένη πλέον να μεριμνήσει για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Μάλιστα, οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι θα είναι προσωπικές επιλογές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εν αντιθέσει με ό,τι συνέβη το καλοκαίρι, οπότε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις μεταγραφές είχε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Με άλλα λόγια, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηαϊκού αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αναλάβει προσωπικά δράση σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης, ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός στη συνέχεια και να διεκδικήσει με αξιώσεις κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχει.

«Αναγνωρίζοντας οτι το αρχικό φετινό πλάνο δεν έχει παρουσιάσει τα προσδοκούμενα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας το τελευταιο δίμηνο με αποκορύφωμα την ήττα της Δευτέρας και με τον τρόπο που ήρθε αυτή δεν ήταν οι αναμενόμενες, η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προβληματίζεται αλλά ενεργεί με αποφασιστικότητα και μάλιστα άμεσα. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις που αρμόζουν στο μέγεθος του Παναθηναικού ώστε στη δεύτερη φάση του top16 να παρουσιαστεί στο γήπεδο η ομάδα, όπως χρειάζεται, ώστε να διεκδικήσει όλους τους στόχους, οι οποίοι δεν έχουν κριθεί και παραμένουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας καθως και η διεκδίκηση της Ευρωλίγκας μεσω του φάιναλ φορ του Βερολινου», είναι η θέση της "πράσινης" ΚΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα