Αλβέρτης: «Ετοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας»

Ο Παναθηναϊκός είναι προ των πυλών των μαχών με την ΤΣΣΚΑ για την πρόκριση στο Final-4 του Μιλάνου, αρχής γενομένης από την Μεγάλη Τετάρτη (16/4) στη Μόσχα, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να δίνει το σύνθημα για τις μεγάλες αναμετρήσεις, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να παλέψουν…

Αναλυτικά τι είπε ο Αλβέρτης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο (12/4) στο ΟΑΚΑ:

Για

τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ: «Είμαστε έτοιμοι για τους οκτώ. Ξεκινάμε στη Μόσχα, απέναντι σε μια ομάδα με εξαιρετική πορεία, ομάδα με εμπειρία, με μεγάλα κορμιά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας».

Για τη συνταγή της πρόκρισης: «Φτιάχνοντας ένα πλάνο και προσπαθώντας στο γήπεδο. Εχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Πάμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση και να περάσουμε στο Final- 4. Εχουμε στοιχεία να βγάλουμε στο γήπεδο ώστε να προβληματίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Αν τα καταφέρουμε θα είναι πολύ καλό».

Για το αν η ομάδα είναι στο επίπεδο που θέλει: «Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε δώσει πολύ καλές μάχες έως τώρα. Εχουμε κάνει κάποια πράγματα που θέλουμε και μέρα με τη μέρα είμαστε καλύτεροι. Είμαστε έτοιμοι για αυτή τη σειρά και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για το αν θα χρησιμεύσουν οι πόντοι από αιφνιδιασμό, όπως έγινε στο ΣΕΦ, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ που παίζει σετ παιχνίδι: «Θα εξαρτηθεί από το ρυθμό. Εχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας και αν τα καταφέρουμε να τα βγάλουμε στο γήπεδο θα είναι θετικό. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας ανάλογα με τον αντίπαλο. Δεν είναι όλοι οι αντίπαλοι ίδιοι. Εχεις πάντα κάποια πλάνα και ανάλογα τα κάνεις μέσα στο γήπεδο.

Για την τελική κατάταξη και αν τον εξέπληξε το διασταύρωμα με την ΤΣΣΚΑ: «Τα φαινόμενα απατούν. Δεν έχει καμία σημασία τι προηγήθηκε. Πρέπει να ετοιμαστούμε. Τα υπόλοιπα δεν είναι δικιά μας δουλειά».

Για την απουσία του Τεόντοσιτς από τα δύο ματς στη Μόσχα και αν είναι καλή ή κακή εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό: «Δεν υπάρχει καλό και κακό. Αν κερδίσομε χωρίς τον Τεόντοτιτς, προφανώς θα είναι καλό που λείπει. Ενας τέτοιος παίκτες είναι απώλεια για την ΤΣΣΚΑ. Θα δούμε την αντίδρασή της, που ήταν καλή κόντρα στη Μακάμπι».

Για την καλή κατάσταση του Μαυροκεφαλίδη: «Είναι παίκτης με μεγάλο επιθετικό ταλέντο και κάνει αυτό που μπορεί μες στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα