Ακόμη 2 προσθήκες στον Ιωνικό

Σε 2 σημαντικές και ουσιαστικές προσθήκες προχώρησε ο Ιωνικός Νικαίας, καθώς απέκτησε 2 νεαρούς παίκτες με παραστάσεις από την Α2. Ο λόγος για τον Σπύρο Παναγιωταρά, που όπως σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr με ρεπορτάζ του(Αρέσει ο Παναγιωταράς…) άρεσε πολύ στον Περικλή Ταυρόπουλο και τον Νίκο Περσίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την προσεκτική και ουσιαστική ενίσχυση του φετινού του ρόστερ συνεχίζει οΙωνικός Νικαίας Barista Brothersμε την προσθήκη ακόμα δύο παικτών με παραστάσεις μάλιστα από την Α2. Πιο συγκεκριμένα

και παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ιωνικού, κ. Α. Αριστειδόπουλου, υπέγραψαν στην Ομάδα της Νίκαιας οι:

•Παναγιωταράς Σπύρος(1.82, 23 ετών) ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2 με το Παγκράτι.

•Περσίδης Νίκος(1.96, 21 ετών) ο οποίος αγωνιζόταν επίσης στην Α2 με το Παγκράτι την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, οι προπονήσεις στο στρατόπεδο των Νικαιωτών συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό με το αυτί και στη συνεδρίαση σχετικά με τις ανακατατάξεις στην Α1 και την Α2.

Μέχρι στιγμής, η Ομάδα δουλεύει αδιάλειπτα και στο αμιγώς αγωνιστικό – προπονητικό σκέλος, σήμερα, Τετάρτη, στις 17.00, στον Πλάτωνα, θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Τρίτωνα (ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής) λίγες μέρες μετά το νικηφόρο φιλικό παιχνίδι στον Άγιο Δημήτριο απέναντι στον τοπικό Κρόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα