Αυτό είναι το πλάνο του Αγγέλου!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μπορεί να... έβαλε μόλις χθες τη "τζίφρα" στο συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με τον Άρη, αλλά το πλάνο για τον Άρη της επόμενης σεζόν είχε δομηθεί πολύ νωρίτερα. Τόσο νωρίς που ο νούμερο ένα στόχος του Χαλκιδαίου τεχνικού είναι ένας παίκτης που εκείνη τη στιγμή δεν είχε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του, αλλά σήμερα είναι στην προεπιλογή του Τρινκιέρι για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας!

Πρόκειται για τον Δημήτρη Κατσίβελη του Ολυμπιακού,

τον οποίο ο Βαγγέλης Αγγέλου ήθελε διακαώς στον Άρη. Η συγκεκριμένη μεταγραφή δε θα γίνει ποτέ, αλλά ο ίδιος έχει έτοιμο ένα αρχικό πλάνο για τη νέα σεζόν. Αναφορικά με τους παίκτες που υπάρχουν στη λίστα του για να έρθουν ως μεταγραφές υπάρχουν νέοι αλλά και πιο έμπειροι. Νίκος Γκίκας και Θανάσης Αντετοκούμπο (που είναι πολύ κοντά στον Πανιώνιο όμως) από Φιλαθλητικό.

Στην ίδια ομάδα αγωνίστηκε κι ο Μιχάλης Καμπερίδης, ο οποίος επίσης ενδιαφέρει αλλά τα δικαιώματά του ανήκουν στον Μανδραϊκό, που παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα Αθηνών. Επόμενος στη λίστα ο Γιάννης Αθηναίου, που είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει από την Αθήνα και τον Πανιώνιο στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Ακόμη ένας πρώην "κυανόλευκος" είναι στο στόχαστρο του Αγγέλου. Ο Άλεξ Στίβενσον. Ο Αμερικανός τραυματίστηκε σοβαρά τον Απρίλιο του 2012 (ρήξη πρόσθιου και έσω πλάγιου χιαστού) και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Με δεδομένη την τιμωρία του Άρη από τη FIBA, ανήκει στη κατηγορία των παικτών που μπορούνε να αποκτήσουν οι "κίτρινοι". Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δε θα συνεχίσει στον Ίκαρο Καλλιθέας και είναι επίσης στη λίστα του Αγγέλου όπως κι ακόμη τρεις πιτσιρικάδες. Ο λόγος για τον Μάριο Σακελλαρίου (Πιερικός/Αρχέλαος), ο οποίος μάλιστα προπονείται εδώ και καιρό με τους "κίτρινους" και τους Ανδρέα Χριστοδούλου (Μαντουλίδης) και Στέλιος Πουλιανίτης (ΑΚ Αστέρια).

Παράλληλα υπάρχει πλάνο και σχετικά με την παραμονή παικτών από τη φετινή ομάδα. Ανάμεσα σε Κώστα Χαρίση και Ζήση Σαρικόπουλο ένας θα παραμείνει, με τον δεύτερο πάντως να έχει συμβόλαιο.

Ο Αγγέλου έχει ζητήσει επίσης την παραμονή των Μοχάμεντ Πάσαλιτς, Μιχάλη Πελεκάνου, Σπύρου Μούρτου και Σάσα Βεζένκοφ, αλλά ο Βουλγαροκύπριος δύσκολα δε θα μετακομίσει στο Εξέβιερ. Ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή των Βεργίνη, Ασημακόπουλου και Χαντ.

Επίσης σε περίπτωση που λυθεί το ζήτημα με τη FIBA, πολύ ψηλά στη λίστα είναι το όνομα του Μοχάμεντ Φαγιέ που φέτος είχε καλή σεζόν με τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ ο Ούρος Ντούβνιακ που επίσης ήθελε ο Έλληνας τεχνικός, κατέληξε στον Πανιώνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα