To τρίτο ημίχρονο της Α 1..

Πολλά και ενδιαφέροντα είχε η 2η αγωνιστική της Α 1 που έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο. Ετσι λοιπόν είχαμε ήδη μια μπόμπα αλλά και πολύ κόσμο και διακοπές και πολλά... Με πολύ κόσμο και με αμερικανούς λαβράκια... Και απολύσεις με το καλημέρα! Ξεκινάμε από τα άσχημα. Το Άρης-ΠΑΟΚ αν και μάζεψε 5000 κόσμο στο Παλέ, άρχισε με καθυστέρηση 25' επειδή χαρτάκια βρήκαν στο μέτωπο τον ένα διαιτητή και δεν τελείωσε ποτέ καθώς ο Αναστόπουλος πήγε τις ομάδες στα αποδυτήρια στα 48''(31-33) για το ημίχρονο για ένα κέρμα.

Ζήτησε την εκκένωση, έμαθε ότι έχει κόσμο μέσα(150 άτομα) όπως λένε οι πληροφορίες και μηδένισε τον Άρη που φωνάζει για σχέδιο διάλυσης, τα έβαλε με την ΕΟΚ και μαζί πήρε φωτιά όλο το σύστημα.... Μέσα σε όλα στον ΠΑΟΚ δεν χάρηκαν την νίκη χωρίς κόπο καθώς ο Ολυμπιακός θέλει τον προπονητή του Σούλη Μαρκόπουλο, ο κόσμος αντέδρασε και η ομάδα έγινε άνω κάτω .....
Μαζί είχαμε και την μπόμπα της Κηφισιάς... Η σοβαρή αυτή ομάδα του Παπαθεοδώρου στηριζόμενη στους έλληνες ...γερόλυκους έδειξε πόσο δουλεμένη είναι και σε ένα ματς θρίλερ έκανε το μπαμ απέναντι στον Ολυμπιακό που μετά το σοκ με τον ΠΑΟ και την παραίτηση Μπαρτζώκα έδειξε σημάδια ζωής με το διπλό με την Βαλένθια αλλά πάλι μπήκε σε μιζέρια και γκρίνια καθώς κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά με το καλημέρα με ήττα σοκ με το 68-67.
Ο ΠΑΟ εξ αυτού ήταν ο μεγάλος κερδισμένος περνώντας με περίπατο 81-61 από την Ρόδο με 13τρ και τον Κολοσσό που έχει βρει όμως λαβράκι στο πρόσωπο του Μάικ Τζέιμς στο πόιντ.
Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα καθώς είχε και 20π από το ημίχρονο τον μαχητικό Πανιώνιο που ομως τώρα έβαλε τους νέους παίκτες και κρατά ότι μείωσε από 20π σε 7 αλλά μέχρι εκεί. Κρατάμε τους 6000 φίλους της Ενωσης στο ΟΑΚΑ και ότι την επόμενη μέρα τελείωσε από τον παγκο του Πανιωνίου λόγω διαφωνίας στο σχεδιασμό(καθώς αγωνιστικά με τέτοιο ρόστερ τι απαίτηση να είχες) ο Παπαχατζής!
Αμερικάνικο μπάσκετ όνομα και πράμα στην Πάτρα με τον Απόλλωνα να κερδίζει με 91-82 τον μαχητικό Πανελευσινιακό με όργια από Πεν(29π με 5/12τρ) και Γκαλογουέι που ειναι πλέι μέικερ 2μ και άγγιξε το τριπλ νταμπλ με 14π,8ρ,8ας! Και ματσάρα στα Τρίκαλα με τον έναν να το δίνει στον άλλο με δύο παρατάσεις. Από +11 για τα Τρίκαλα με το καλημέρα ο νεοφώτιστος Κόροιβος έδειξε θετικά στοιχεία με τα 5τρ του Γιαννακίδη αλλά ο Κατζ με 26π και 13ρ και ο Ματαλόν με καθοριστικά καλάθια έστειλαν την νίκη και το ροζ φύλλο στο κάμπο με το πλασματικό 102-93! Τέλος στην Κρήτη ο ΑΓΟΡ κέρδισε σχετικά εύκολα με 72-66 τον μαχητικό ΚΑΟΔ που όμως έχει πρόβλημα στο σκορ

Keywords
Τυχαία Θέματα