#Rio2016: Καρμέλο «Να μην ξανανιώσουμε την εμπειρία του 2004»

Ο Καρμέλο Άντονι ο πρωταγωνιστής της Εθνικής ΗΠΑ, μετά από την αγχωτική νίκη επί της Αυστραλίας, έκανε δηλώσεις και στάθηκε στου Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, συμπληρώνοντας πως δεν θέλει να ξαναζήσει αυτό το συναίσθημα που βίωσε τότε.

Η Team USA

είχε αποτύχει να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο το 2004, κάτι που όπως φαίνεται έχει χαραχτεί στο μυαλό των Αμερικάνων και ειδικότερα του σταρ των Νικς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν σκεφτόμουν το 2004 όταν έπαιζα. Ήταν μια εμπειρία που την αποδεχθήκαμε ως Αμερικανοί και ως παίκτες. Ξέρουμε αυτό το συναίσθημα και δεν θέλουμε να ζήσουμε αυτό το συναίσθημα ξανά. Μόνο από το γεγονός ότι είσαι κομμάτι αυτής της εμπειρίας, αντιλαμβάνεσαι τις διαφορές του παιχνιδιού. Είναι αρκετά διαφορετικό»

Ενώ για το ματς με την Αυστραλία τόνισε: «Το περιμέναμε αυτό το είδους το παιχνίδι από την αρχή. Πολύ δυνατό, μάχες σώμα με σώμα απέναντι στους Αυστραλούς. Γνωρίζοντας τι ομάδα είναι και τι είδους παίκτες έχουν, ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε κοντά μέχρι το τέλος κι έπρεπε να συγκεντρωθούμε, ώστε να βγάλουμε τις σωστές φάσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα