O Γιούρι, ο καναδός, το μύριο και η παρέλαση...

Ωρα για παρασκήνιο και αιχμηρές σκέψεις ...

*Ζντοβτς για Ολυμπιακό; Και το όνομα του σλοβένου που είναι δουλευταράς και σοβαρός και σε στιλ σέρβικης σχολής έχει ακουστεί στο λιμάνι αν και ο Γιούρι έχει συμβόλαιο με την Γκαζιάντε αλλά αυτό μάλλον σπάει...Μάλιστα ο Ζντοβτς βρέθηκε στο προσκήνιο με τις δύο επικές νίκες της ομάδας του με μικρό μάλιστα μπάτζετ σχετικά απέναντι στους δύο σέρβους Ντούντα και Ζοτς και Εφές και Φενέρ αντίστοιχα στις πρώτες

δύο αγωνιστικές της τουρκικής λίγκας. Να υπάρχει άραγε θέμα;

*Πάντως τρομερά πράματα γίνονται και με το θέμα της διακοπής του Κλασικο της Θεσσαλονίκης. Εκλεισε το φύλλο αγώνα και δεν υπάρχει μηδενισμός! Κάθε χρόνο διαφοροποιείται η κάθε ποινή χωρίς εξήγηση....! Ασχετα αν ο Άρης έχει δίκαια για την διακοπή ότι ήταν άδικη εκτός αν από εδώ και πέρα διακόπτεται κάθε ματς σε κάθε κέρμα απλό που θα πέφτει είτε βρει στόχο είτε όχι..

*Κάποιοι διαιτητές πάντως σε συζητήσεις τους έλεγαν ότι δεν διακόπτονται έτσι τα ματς και έκανε λάθος ο Αναστόπουλος καθώς πλέον ανοίγει κακό προηγούμενο...Και θύμιζαν πως παλαιότερα είχαν κάποιοι ρέφερι τελειώσει και τραυματίες παιχνίδια..>!

*Τρομερό και αυτό. Διαμαντίδης χωρίς καλάθι εντός παιδιάς με 0/10σουτ στην ευρωλίγκα σε δύο αγωνιστικές; Αν το έβαζαν στοίχημα θα είχαν πάρει όλα τα λεφτά οι εταιρείες...!

*Τι γινόταν με τους ξένους στην ΑΕΚ; Πάντως οι αμερικανοί έλεγαν ότι οι έλληνες στην Ενωση δεν τους ...έβλπεπαν καλά στο παρκέ και ότι η ομάδα ήταν χωρισμένη σε δύο ...στρατόπεδα, ελλήνων και ξένων!

*Ο Λοζέσκι ανεβάζει το κασέ του. Στον Ολυμπιακό δεν τον έχουν φωνάξει ακόμα και ο αμερικανός με κοινοτικό διαβατήριο το καλοκαίρι πηγαίνει φουλ για να χτυπήσει μύριο δολλάρια...


*Η παρέλαση πέρασε χωρις απώλειες... Πλην Μπαρτζώκα. Πάντως ολλά ονόματα άρχισαν ήδη να τρίζουν στις καρέκλες τους...Ο Σκαραφίγκας πάντως στηρίζεται στην Ελευσίνα και δεν υπήρξε θέμα παρά τα όσα ακούστηκαν αλλά και στην ΑΕΚ ο Ζιάγκος δεν αισθάνεται και πολύ άνετα πλέον....Ομως έχουν πίστωση χρόνου.

*Τον μάτιασαν μάλλον τον ΠΑΟΚ.... Οι κατάρες των ...οπαδών του Ολυμπιακού που ήθελαν Σούλη μήπως; Πάντως όχι απλά έσπασε με 40αρα το αήττητο από την Κούμπαν αλλά έφυγε και με δύο τραυματίες από την Ρωσία... Αλλά που φτάσαμε ...Η ομάδα από το Σάββατο δεν γύρισε από την Δράμα στην Θεσσαλονίκη για να πάει να παίξει στα βάθη της Ρωσίας τη Τρίτη.... Η κούραση θα πάιξει ρόλο και στην συνέχεια

*Μάτια βγάζει ο Μάικ Τζέιμς του Κολοσσού που είναι λαβράκι... Και βάζει και 25αρες χαλαρα . Και ο παίκτης έκανε πολύ καλή σεζόν στην Α2 Ιταλίας πέρσι και μάλλον ήταν τυχερός ο Κολοσσός που πείστηκε και ήρθε στην Ελλάδα με τόσο λίγα χρήματα..

*Ξενύχτια στην Πάτρα; Κάτι ακούγεται για κάποιους ξένους πάντως ότι ξενυχτάνε τελευταία . Λέτε να υπάρχει θέμα;

*Στον Πανιώνιο τι γίνεται; Ο κοσμος στηρίζει αλλά η ομάδα πάει για Α 2 φουλ... Με προπονητή τι γίνεται άραγε; Πάντως ο Διαμαντόπουλος έχει δίκαιο που ...φωνάζει. Τρομερό πράμα μια από τις σημαίες της ομάδας να θέλει να βοηθήσει και να μην τον θέλουν! Εστω και σαν αρχηγός να μπει μπροστα είναι αρκετός σαν σημαία..

*Πάντως ο καναδός ο Ινγκλις αν έρθει στην ΑΕΚ είναι παικτάρα και θα βάζει 20αρες χαλαρά....

*Για ποιόν αμερικανό της Α 1 λένε ότι έιναι άτακτο παιδί και έχει πολλά θέματα που μπορεί να βγουν στο ντόπινγκ κοντρόλ και γι αυτό άλλωστε δεν έκανε την καριέρα που περίμεναν οι ειδικοί;

Keywords
Τυχαία Θέματα