Live από το ΣΕΦ πριν το Ολυμπιακός-Μακάμπι

Καλησπέρα σας από το ΣΕΦ, το basketblog.gr βρίσκεται εδώ ώστε να σας μεταφέρει ότι συμβαίνει μέσα και έξω από το Φαληρικό γήπεδο πριν την έναρξη της «μάχης» του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:45) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

18:25 Αυτή την στιγμή οι εξέδρες είναι σχεδόν άδειες και από τις δύο ομάδες βρίσκονται λίγοι παίκτες όπου κάνουν

κάποια χαλαρά σουτάκια. Από πλευράς γηπεδούχων είναι ο Έρικ Γκριν, ενώ από την Μακάμπι είναι οι Ρουντ, Γκάουντλοκ και Οχαγιόν.

18:34 Από τον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή έχουν κάνει την εμφανισή τους οι Λοτζέσκι και Αθηναίου, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Πνίνι, Τσίρμπες και Σμιθ.

Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχονται από δύο τεράστιες νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό (στο ΟΑΚΑ) και έχουν ρεκόρ 5-3, ενώ η Μακάμπι είναι και αυτή σε πολύ καλή κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες με Φενέρμπαχτσε και Ούνικς Καζάν (εκτός έδρας).

18:51 Ο Ολυμπιακός απόψε να θυμίσουμε ότι θα αγωνιστεί χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη ο οποίος ακόμα ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και όπως είπε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα μπάινει σιγά σιγά στις προπονήσεις. Πιθανότατα ο νεαρός φόργουορντ αν δεν προλάβει το ματς με την ΑΕΚ (26/11, 19:00) να είναι στην δωδεκάδα με την Νταρουσάφακα εκτός έδρας (2/11, 19:00).

19:13 Σχεδόν μισή ώρα πριν την έναρξη του ματς και αυτή την στιγμή στο ΣΕΦ υπάρχουν περίπου 2.000 φίλαθλοι. Πάντως ίσως η προσέλευση σήμερα να είναι μειωμένη λόγω και του αγώνα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για το Europa League στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στην Γιανγκ Μπόις.

19:15 Μόλις βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου οι 12 παίκτες των γηπεδούχων που θα δώσουν την «μάχη» απέναντι στην Μακάμπι. Ο κόσμος που είναι εδώ τους χειροκρότησε έντονα.

19:20 Σειρά για να βγουν για την καθιερωμένη προθέρμανση πριν τον αγώνα είχαν οι παίκτες της Μακάμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα