Kασελάκης: "Είναι ένα ματς πρόκληση για εμάς"

Η Νέα Κηφισιά θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα(11/1) στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 13ης αγωνιστική της Basket League, με τον Λεωνίδα Κασελάκη να επισημαίνει μέσα από το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, πως το συγκεκριμένο

παιχνίδι αποτελεί μια πρόκληση για την ομάδα των Βορείων Προαστίων, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γεια σας! Το περασμένο Σάββατο πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα παιχνίδι που είχε το χαρακτήρα "must win" για μας. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό ανταποκριθήκαμε σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα και πανηγυρίσαμε μετά από καιρό μια νίκη στην έδρα μας. Τον έχουμε ήδη ξεχάσει όμως αυτόν τον αγώνα γιατί τα καλύτερα και τα πιο σπουδαία είναι μπροστά μας.

Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει και θα πρέπει να είμαστε πιο σκληροί στο δεύτερο γύρο αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Επόμενος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, μια ομάδα που στοχεύει κάθε χρόνο σε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.Το ρόστερ τους διαθέτει μεγάλα κορμιά τόσο στους ψηλούς όσο και στους περιφερειακούς. Με την επιστροφή του Παππά μοιράζονται καλύτερα οι ρόλοι και μετά τους Καλάθη και Διαμαντίδη που είναι οι κατεξοχήν δημιουργοί, ο Παππάς προσθέτει και το στοιχείο του ένας εναντίον ενός που είχε λείψει.

Από την πλευρά μας , πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας ώστε να βρούμε καθαρές φάσεις στην επίθεση και να κλείσουμε τους χώρους στην άμυνα ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Είναι ένα ματς πρόκληση για μας ώστε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε με υπευθυνότητα τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος»

Keywords
Τυχαία Θέματα