#FIBAOQT: Με την ψυχή στο στόμα ο Καναδάς...

Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Προολυμπιακού τουρνουά της Μανίλας πανηγυρίζει ο Καναδάς, ο οποίος σε ένα από τα χειρότερα σε ποιότητα παιχνίδια που έχουμε παρακολουθήσει, κατάφερε να επικρατήσει στο νήμα της μαχητικής Σενεγάλης με 58-55, και να διπλασιάσει τις νίκες του στην διοργάνωση.

Η ομάδα του Τζέι Τριάνο έχοντας σε υποφερτή ημέρα τους Τζόσεφ και Ένις κατάφερε να αντέξει στην πίεση των Αφρικανών, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και οι δυο ομάδες είχαν 40/134 σουτ εντός παιδιάς, με τον Καναδά να έχει 2/17 τρίποντα. Οι νικητές είχαν το πάνω χέρι σχεδόν

σε όλο το παιχνίδι, ξεφεύγοντας με 55-50 με λει απ του Ένις στο 2'05'' πριν το τέλος, με το τρίποντο του Ντουρ στα 59'' να βάζει φωτιά στο παιχνίδι (55-53). Ο Χάνα στα 21'' έχασε την ευκαιρία με αμαρκάριστο τρίποντο να βάλει μπροστά την Σενεγάλη, με τον Τζόσεφ με 2/2 βολές στα 11'' να διαμορφώνει το 57-55. Ο Χάνα με ντράιβ στα 5'' μείωσε σε 57-55, με τον Τζόσεφ με 1/2 βολές στα 3'' να πετυχαίνει το 58-55, για να αστοχήσει στο τρίποντο της ισοφάρισης ο Χάνα. Πλέον η Σενεγάλη θα διεκδικήσει την πρόκριση της στο παιχνίδι με την Τουρκία.

Ο Φίλιπ Σκράμπ της ΑΕΚ είχε μόλις 2 πόντους με 2/2 βολές και 0/5 σουτ με τον Κεμ Μπίρτς του Ολυμπιακού να μην αγωνίζεται.

περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα