Colpo grosso με Ουίλιαμς! (vid's)

Σε σπουδαία κίνηση μοιάζει να προχωρά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ετοιμάζει νέα κίνηση για να καταστήσει ακόμη πιο ισχυρή την περιφερειακή του γραμμή. Οι «πράσινοι», προσπαθούν να φέρουν στην Ελλάδα τον Έλιοτ Ουίλιαμς, δίνοντας σκληρή «μάχη» στις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ, προκειμένου να τον πείσουν να φορέσει να

χρώματά τους.

Ο εν λόγω παίκτης, αγωνίζεται τη δεδομένη στιγμή στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς, ομάδα θυγατρική των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, στους οποίους και αποτέλεσε ο «ακρογωνιαίος λίθος» για την κατάκτηση του τίτλου της Αναπτυξιακής Λίγκας το 2015. Με τους «Πολεμιστές», αναδείχθηκε σε Πολυτιμότερο Παίκτη των τελικών με τους Fort Wayne Mad Ants, ενώ έχει και τη δική του πορεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, έστω κι αν δεν κατάφερε μετά την τριετή θητεία στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (νούμερο 22 στο ντραφτ το 2010) να καθιερωθεί σε κάποιο σύλλογο.

Καλύτερή του σεζόν, ήταν στους Φιλαδέλφεια 76ερς, τη σεζόη 2013-2014, με μέσο όρο έξι πόντων και 1.9 ριμπάουντ ανά αγώνα. Τελευταία του απόπειρα να βρεθεί μόνιμα σε ομάδα του ΝΒΑ, ήταν όταν στις 8 Ιανουαρίου 2016, υπέγραψε 10ήμερο συμβόλαιο με τους Μέμφις Γκρίζλις. Δεν κατάφερε, ωστόσο, να τους πείσει και επέστρεψε στη Σάντα Κρουζ. Παράλληλα, έχει περάσει από τους Γιούτα Τζαζ και τους Νιου Όρλινς Πέλικανς.

Η προοπτική της Ευρώπης, αίφνης, μοιάζει να ανοίγεται μπροστά του, και μάλιστα από ένα σύλλογο με τη δυναμική του Παναθηναϊκού, ο οποίος μοιάζει να του δίνει την ευκαιρία για την «εκτόξευση» που τόσο χρειάζεται. Ο ίδιος ο σύλλογος, βέβαια, χρειάζεται παράλληλα τη δική του ώθηση, εν όψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα και, κάπως έτσι, μπορεί να πούμε ότι οι δύο πλευρές «κουμπώνουν» εξαιρετικά μεταξύ τους.

Οι διαπραγματεύσεις είναι... ολονύκτιες και σε καλό δρόμο, με όλα να κρίνονται σύντομα, καθώς δεν αργεί η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας για τη μεταγραφή παικτών και τη δήλωσή τους στην Ευρωλίγκα. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο ματς του δευτέρου γύρου με την Φενέρμπαχτσε, είναι σε μόλις 16 μέρες (25/2).

Keywords
Τυχαία Θέματα