A2: Το τρίτο ημίχρονο της 4ης αγωνιστικής

Αγωνιστική ανακατατάξεων ήταν αυτή που μας πέρασε, αφού τα αποτελέσματα της 4ης ημέρας της Α2 έφεραν μια ισορροπία τουλάχιστον αναφορικά με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ουδείς αήττητος πλέον, καθώς τόσο το Λαύριο, όσο και ο Φίλιππος Βέροιας λύγισαν από Παγκράτι (73-71) και Λιβαδειά (75-48) αντίστοιχα και πλέον η κορυφή έχει πέντε συγκάτοικους.

Στο Μετς το Παγκράτι μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση του και να πήγε να χάσει το ματς, όμως η νίκη επί της ισχυρής ομάδας του Λαυρίου κρίνεται

υπερ - πολύτιμη. Οι "ροσονέρι" έφτασαν πλέον τις δύο επιτυχίες και διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους. Όσο για τη Λιβαδειά, η εμφατική νίκη επί του Φίλιππου της άξιζε πέρα ως πέρα. Οι νεοφώτιστοι έχουν δείξει από το ξεκίνημα της σεζόν ότι έχουν πολλές δυνατότητες και μετά από αυτή την επιτυχία αναμένεται ανάλογη συνέχεια.

Κερδισμένο της αγωνιστικής ήταν το Ψυχικό, το οποίο όχι μόνο έπιασε κορυφή, αλλά μετατρέποντας σε... περίπατο το μεγάλο ματς με την κάκιστη Δόξα Λευκάδας (77-62), πρόσθεσε πολλούς πόντους στην αυτοπεποίθηση του, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι είναι από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας η νίκη για τον Ηρακλή στο άδειο Ιβανώφειο επί του Αετού (76-66), η οποία συνοδεύτηκε από έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία, ενώ ο Εθνικός που "λύγισε" τον ΟΦΗ με 68-63, δείχνει να αρχίζει να βρίσκει τα... πατήματα του στην Α2 και καμαρώνει και αυτός στη πεντάδα της κορυφής.

Αναμενόμενη η εύκολη νίκη της Καβάλας επί του Ηλυσιακού στη Καλαμίτσα (86-56), όπως και η σαρωτική επικράτηση του Αρκαδικού επί του Ερμή Λαγκαδά (84-60).

Keywords
Τυχαία Θέματα