Υπάρχει το CAS, η Διεθνής Αμνηστία…. και ο ΟΗΕ.

11:58 25/7/2015 - Πηγή: Bam

Το ΑΕΚ διαμαρτύρεται «ότι δεν είναι Φιλιππινέζα κανενός», καλά δεν θα τα χαλάσουμε στην εθνικότητα, μα καρδιά μου ομόφωνη ήταν η απόφαση της Σουπερ λίγκας για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας γιατί σε πείραξε που απλά είσαι παρατηρητής και όχι που οι συνεργάτες – συνάδελφοι – κολλητάρια – σύμμαχοι σου έκαναν την πάπια;;; μήπως είσαι τελικά;;; και τι κακό έχει το επάγγελμα της παραδουλεύτρας δηλαδή;;; καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

«Κλόπη» paste από Μπάμπη Χριστόγλου….

« Δυο χαρτιά για τον Τζιμάκο από Φενερμπαχτσέ κορδέλα στο ΚΤΕΛ και συνοδεία πέντε φουσκωτοί μην γίνει καμιά μ@λ@κία» και να προτείνω ως δώρο καλής θέλησης και συνεργασίας …. το Χάρα;;; εεε καταπληκτικέ μου Περέϊρα;;;

Πάντως αν είναι σε κάθε φιλικό που κάνει η ομάδα μας να παίζει και μια μεταγραφή …. μεθαύριο Τετάρτη στο παιχνιδάκι με τη Τβέντε… έχω να προτείνω μερικά παλτά κάνει κρύο μωρέ το χειμώνα εκεί θα τα χρειαστούν….

Ιβάν τρομερέ και υιέ ….. δεν σας αρέσει ο Φινμπόγκασον εε;;; άλλα λέγατε πριν κανά μήνα…. εγώ ξέρω ότι όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια….

Ευτυχώς που ο προπονητής μας δεν έχει άγχος και μας ενημερώνει να μην ανησυχούμε για τον Ολυμπιακό… νασαι καλά… γιατί βρε φίλε η αλήθεια είναι ότι ένα άγχος το είχαμε και έχουν μαζευτεί τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό …. Capital controls, εφορία, ΙΚΑ…. άστα να πάνε … στηριζόμαστε επάνω σου…. μη μας απογοητεύσεις… στόπερ θα πάρουμε ή θα μείνουμε με Σιόβα και Αυλωνίτη;;; θα φύγει ο Χάρα;;; ο Μίλο;;; ο Κασάμι;;; ο Γιαννιώτας γιατί δεν παίζει;;; ο Νικολάου έχει μέλλον στην ομάδα;;; ο Γιαταμπάρε σαν να περισσεύει…. ο Μπενίτες θα πάρει περισσότερο χρόνο φέτος ή δε χωράει στην ομάδα;;; τι γίνεται με τον Γούτα;;; πότε θα δούμε τον Μαρτίνες;;;

XXLL η ξεφτίλα του «Παναθηνάϊκους» στην UEFA…. έτσι είναι αυτά όταν στηρίζεσαι σε ανυπόστατες καταγγελίες, θεωρίες συνωμοσίας και κουτσομπολιά άμεμπτων δημοσιογραφίσκων και ποδοσφαιριστών…. Τραβάτε τώρα στο CAS και να δεν βρείτε άκρη και εκεί… υπάρχει και η Διεθνή Αμνηστία…. και ο ΟΗΕ.

Υ.Γ. 1. Για την περίπτωση… Εσιέν νομίζω, θαρρώ, πιστεύω, έχω την πεποίθηση, η άποψή μου είναι ότι θα προλάβει ….. τα play off του πρωταθλήματος.

Υ.Γ.2. Στείλτε ρε τον Σπαλιάρα στη Λαγκάρντ να του κάνει μια αξιολόγηση μπας και ξεχρεώσουμε ποτέ….

REDoula

Keywords
Αναζητήσεις
cas
Τυχαία Θέματα