«Βλέπουν» κύκλωμα παιδόφιλων στην υπόθεση της Άννυ!

10:40 13/5/2015 - Πηγή: Bam

Το ενδεχόμενο εμπλοκής μαφίας παιδόφιλων και κυκλώματος εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων στη συγκλονιστική υπόθεση της 4χρονης Άννυ, ενισχύουν στοιχεία που έφθασαν στην κατοχή των δικαστικών Αρχών.

Η 10η τακτική ανακρίτρια που έχει αναλάβει να ξεδιαλύνει το κουβάρι του φρικιαστικού εγκλήματος του ημιυπόγειου κολαστηρίου της Μιχαήλ Βόδα, στρέφεται σε δύο νέες κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso της Τετάρτης, η δικαστική λειτουργός έχει στα χέρια της ανώνυμη

επιστολή, στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση της μικρής Άννυ, οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων.

Πέραν αυτού, όμως, ο ειδικός ψυχίατρος ειδικευμένος σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροήν δολοφόνων, αλλά και παιδόφιλων με δολοφονικά ένστικτα, που παρακολουθούσε τις αντιδράσεις του δράστη κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του από την πρώτη στιγμή, έκανε ορισμένες διαπιστώσεις που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης της 4χρονης.

Ο εν λόγω ψυχίατρος ανέφερε συγκεκριμένα, ότι ο τρόπος εξαφάνισης του παιδιού που είχε σαν σαφή στόχο να μην βρεθεί ποτέ η σορός του, δείχνει ενοχή για το θάνατο της μικρής Άννυ.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το παιδί να βρήκε φριχτό θάνατο και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα ή από άλλο άτομο εν γνώσει του 27χρονου.

Μάλιστα, προτού καν ομολογήσει ο Βούλγαρος Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ (ή Σάββας), ο εν λόγω επιστήμονας είχε «φιλοτεχνήσει» ένα πρόχειρο προφίλ του πα-τέρα(ς), βάσει των αντιδράσεών του κατά την προανάκριση.

Αυτό το προφίλ συγκέντρωνε τα χαρακτηριστικά του παιδόφιλου, ωστόσο ο ψυχίατρος δεν το θεωρούσε τότε και απολύτως αξιόπιστο, αφού ο 27χρονος άλλαζε συνεχώς την κατάθεσή του.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη ο κατηγορούμενος, που μεταφέρθηκε ξανά στην Αθήνα από τις φυλακές Κέρκυρας όπου κρατείται, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά, τα ... γύρισε όσον αφορά τον αποτρόπαιο και άκρως φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού του.

Ο «Σάββας», που έχει ομολογήσει ότι τεμάχισε το παιδί του, φέρεται να επιχείρησε να εμπλέξει στην όλη υπόθεση και τον φίλο του, Νικολάι, ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε στις Aρχές το φρικιαστικό έγκλημα του 27χρονου «τέρατος».

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Χρυσικάκης, δήλωνε ότι ο 27χρονος δεν έβρασε το παιδί, τονίζοντας ότι το σπίτι όπου έμενε δεν είχε καν κουζίνα.

Πάντως, το σενάριο εμπλοκής κυκλώματος παιδόφιλων στην όλη απίστευτη υπόθεση, τελικώς μπορεί να έχει βάση.

Και αυτό, δεδομένου ότι στις φωτογραφίες της 4χρονης Άννυ, τα μαλλιά του άτυχου κοριτσιού φαίνεται να είναι άλλοτε μαύρα, πότε καστανά αλλά και ξανθά, που σημαίνει ότι οι γονείς, πιθανότατα του τα έβαφαν!

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα