Βίκυ Σταμάτη: «Είμαι παντελώς αθώα»

16:39 30/8/2013 - Πηγή: Bam

«Ξεσπάθωσε» η Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ανέβασε στα ύψη την ένταση στην αίθουσα του δικαστηρίου, την Παρασκευή, πρώτη ημέρα της απολογίας της.

«Είμαι παντελώς αθώα» δήλωσε την Παρασκευή η Βίκυ Σταμάτη, απολογούμενη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας. Μάλιστα, υποστήριξε ότι πλην του συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου,

δεν γνώριζε κανένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Από την αρχή που έλαβε το λόγο η κ. Σταμάτη χρησιμοποίησε υψηλούς τόνους. Μεταξύ άλλων, δήλωσε «μαχητής του φωτός», ισχυριζόμενη ότι οι πράξεις της είναι φανερές.

Επανέλαβε ότι είναι «παντελώς αθώα» και αναρωτήθηκε «αν υπάρχει άλλος που φυλακίστηκε ποτέ για καναπέδες, κρόσσια και κουρτίνες;»

Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες για «μαύρο χρήμα» δήλωσε ξανά πλήρη άγνοια. Ότι όλα τα διαχειριζόταν ο σύζυγός της και πως η ίδια είχε μηδενικά εισοδήματα.

Παρ’ όλα αυτά, όπως είπε, οδηγήθηκε στο δικαστήριο «με τις δύο ιερές ιδιότητες : της μάνας και της συζύγου», σημειώνοντας ότι ο επτάχρονος γιος της τιμωρείται για το επίθετό του.

Με τρεμάμενη φωνή και διακοπές η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου επιτέθηκε στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι την κατασυκοφάντησαν.

Μίλησε για «διασυρμό» και «διαπόμπευση», αλλά και «ψυχική βλάβη», εξαιτίας του 17μηνου εγκλεισμού της.

Για τα άλλα άτομα που βρίσκονται, επίσης, στο εδώλιο η Βίκυ Σταμάτη είπε ότι δεν γνωρίζει κανέναν, ακόμη κι εκείνους που είναι στενοί συγγενείς του συζύγου της.

Σχετικά με την περιβόητη εταιρία «Nobilis» - (η offshore που χρησιμοποιεί ως έδρα της στην Ελλάδα το πολυτελές νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου) ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τίποτε και το έμαθε κάποια στιγμή εντελώς τυχαία.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα