Τραγικό φινάλε στο θρίλερ με τον εξαφανισμένο σπουδαστή!

13:58 4/2/2016 - Πηγή: Bam
Φριχτό τέλος για τον αγνοούμενο Ιταλό Τζούλιο Ρετζένι, για τον εντοπισμό του οποίου είχε σημάνει διεθνής κινητοποίηση. Τελικώς, ο 28χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο Κάιρο, ενώ το σώμα του ήταν καμένο.

Στον Ιταλό Τζούλιο Ρετζένι ανήκει, σύμφωνα με τις αιγυπτιακές αρχές, η μισοκαμένη σορός που βρέθηκε σε δρόμο έξω από το Κάιρο.

Παρόλα αυτά το μυστήριο με τον εξαφανισμένο 28χρονο, υποψήφιο διδάκτορα του Κέμπριτζ, δεν λύθηκε εντελώς.

Το νεκρό σώμα του έφερε στο μεγαλύτερο μέρος του σημάδια εμπρησμού,
ωστόσο ανήκει στον νεαρό Ιταλό, είπε στο «Ασοσιέιτεντ Πρες», άτομο που τον γνώριζε.

Τα ίχνη του Ρετζένι χάθηκαν στην Αίγυπτο, στις 25 Ιανουαρίου, στην πέμπτη επέτειο της εξέγερσης που ανέτρεψε τον για πολλά χρόνια πρόεδρο της χώρας, Χόσνι Μουμπάρακ.

Επιπλέον, το πρόσωπο που αναγνώρισε τη σορό του 28χρονου, κράτησε μυστική τη δική του ταυτότητα στα ΜΜΕ, μεγαλώνοντας το μυστήριο.

Πάντως, το γεγονός της προσπάθειας των δραστών να κάψουν το θύμα τους για να μην αποκαλυφθούν, επιβεβαίωσε υπάλληλος του νεκροτομείου στο Κάιρο.

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα βρέθηκε στα περίχωρα της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

Ήταν στην άκρη του δρόμου Καΐρου-Αλεξάνδρειας, στο προάστιο 6ης Οκτωβρίου.

Συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του γιου τους, είναι οι γονείς του 28χρονου, οι οποίοι ενημερώθηκαν από την ιταλική πρεσβεία στο Κάιρο.

Δεν είχαν νέα του παιδιού τους από το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου, που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Τζούλιο είχε απαχθεί» δήλωσε ο Αχμέντ Αμπού Ζέιντ, εκπρόσωπος του αιγυπτιακού υπουργείου Εξωτερικών, συμπληρώνοντας, πάντως, ότι «βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα με τις αρχές ασφαλείας».

Στις προσπάθειες εντοπισμού του Τζούλιο Ρετζένι είχαν συμμετάσχει χρήστες των «social media», χρησιμοποιώντας το hashtag #whereisgiulio.

Ανδρέας Μορφόπουλος


Keywords
Τυχαία Θέματα