Τώρα είναι η ώρα τους

11:43 11/6/2017 - Πηγή: Bam
Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 υποδέχεται στο «καμίνι» του ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό και με νίκη κατακτά τον 3ο συνεχόμενο τίτλο ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την απογοητευτική τους εμφάνιση στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη είναι πεισμωμένοι. Θέλουν να μην πάει «στράφι» αυτό για το οποίο πάσχιζαν
όλη τη χρονιά, δηλαδή το πλεονέκτημα έδρας. Ο περιορισμός των λαθών μετά το ρεκόρ των 23 του τελευταίου αγώνα, η αποτελεσματική άμυνα, ο έλεγχος των ριμπάουντ, η καλή κυκλοφορία και η στόχευση στην επίθεση είναι οι μόνιμες αγωνιστικές επιδιώξεις των Πειραιωτών. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς νέα προβλήματα, πλην των γνωστών (Χάκετ, Λοτζέσκι, Αθηναίου) και η ομάδα αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο. Η ΚΑΕ, που ήδη έχει τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στο τρίτο παιχνίδι, εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας κόσμια συμπεριφορά από το κοινό.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός με αυτοπεποίθηση στα ύψη μετά την επιβλητική του νίκη την Πέμπτη αλλά και την επίγνωση πως χωρίς break δεν θα φτάσει στο στόχο του, πηγαίνει στο ΣΕΦ για να ολοκληρώσει την αποστολή του. Οι «πράσινοι» δεν θέλουν απλώς να πλησιάσουν σε νίκη στο Φάληρο, όπως έγινε στον πρώτο και τον τρίτο τελικό, αλλά να πάρουν και το πρωτάθλημα. Ο κόσμος μπορεί να μην είναι δίπλα τους στο γήπεδο, αλλά εξέφρασε έμπρακτα τη στήριξή του πηγαίνοντας στη χθεσινή προπόνηση, όπου το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας τήρηση των μέτρων τάξης στο ΣΕΦ, αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή και στον σημερινό αγώνα. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την καθοριστική αναμέτρηση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πηλοΐδης, Αναστόπουλος και Μάνος.
Keywords
Τυχαία Θέματα