Το 'σκασε η Βίκυ Σταμάτη!

08:33 2/4/2015 - Πηγή: Bam

Πληροφορίες ότι τα ξημερώματα δραπέτευσε από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Αθήνας η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκ των συνηγόρων της Φραγκίσκος Ραγκούσης. Να σημειωθεί ότι μόλις χθες το Εφετείο για πολλοστή φορά είχε απορρίψει το αίτημά της

για αποφυλάκιση υπό όρους.

Νέα λίστα με 25 συνολικά προτάσεις απέστειλε η Αθήνα στους θεσμούς για να ανοίξουν τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης της χώρας. Μεταξύ των μέτρων που προτείνονται είναι αλλαγές στη φορολογία, ηλεκτρονικός έλεγχος ελεύθερων επαγγελματιών, αύξηση τιμών εισιτηρίων σε μουσεία και άλλα. Τα μέτρα υποστηρίζεται ότι θα αποφέρουν έσοδα μέχρι 6 δισεκατομμύρια ευρώ και θα οδηγήσουν σε πρωτογενές πλεόνασμα 4%.

Η πληρωμή της 9ης Απριλίου στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα γίνει κανονικά, τόνισε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή δήλωση του Νίκου Βούτση στο Spigel. Ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για καθυστέρηση, σε συνεννόηση όμως με τους δανειστές, στην αποπληρωμή της δόσης εάν δεν εισρεύσουν χρήματα από την ευρωβοήθεια.

Τουλάχιστον 54 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 15 ακόμα αγνοούνται από τη βύθιση ρωσικού αλιευτικού αργά το βράδυ, στο δυτικό τμήμα του Ειρηνικού Ωκεανού, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Itar Tass από τη Μόσχα.

Την επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ στο νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα διατάσσει με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Στη Δικαιοσύνη είχαν προσφύγει 198 εργαζόμενοι, και η δικαίωσή τους δημιουργεί δεδικασμένο για πολλές προσφυγές στα πρωτοβάθμια δικαστήρια.

Ξεκινά ο έλεγχος όλων των δανειακών συμβάσεων υπερχρεωμένων ΜΜΕ, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών. «Αποτελεί απαράδεκτο φαινόμενο, ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια να χρηματοδοτούνται αφειδώς με δημόσιο χρήμα, την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αποκλεισμένες από την παροχή ρευστότητας», διαμήνυσε το Υπουργείο.

ΚΑΙΡΟΣ: Καλοκαιρία στην Αττική. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Αναζητήσεις
το σκασε η σταματη, βικυ σταματη το σκασε
Τυχαία Θέματα