Τίγκρες: «Το CAS μας δικαίωσε για Πουλίδο»

09:34 8/9/2015 - Πηγή: Bam

Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ Πουλίδο. Η Τίγκρες εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι το CAS έβγαλε την οριστική της απόφαση για τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Σε αυτήν αναφέρει ότι δικαιώθηκε η πρώην ομάδα του 24χρονου παίκτη και σκοπεύει να ενημερώσει τη FIFA για αυτήν την εξέλιξη.


Μένει να δούμε (αν ισχύει) το πώς θα εφαρμοστεί η απόφαση, καθώς είναι πιθανόν να κριθεί ότι

πρέπει να αποζημιώσει ο παίκτης τη μεξικανική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ενδιαφέρον από την άνοιξη του 2014 για τον Πουλίδο, αλλά ακολούθησε ένα… «μπάχαλο», καθώς η Τίγκρες ανέφερε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο και οι Πειραιώτες, αλλά και ο διεθνής επιθετικός έλεγαν το αντίθετο. Η Ομοσπονδία του Μεξικό δικαίωσε την ομάδα της χώρας της.

Ο Πουλίδο πήγε στο CAS και τον περασμένο Φεβρουάριο η FIFA εξέδωσε του έδωσε προσωρινή άδεια συμμετοχής.

Λίγη ώρα αργότερα μεξικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Τίγκρες θα ζητήσει λεφτά από τον Ολυμπιακό για τον Πουλίδο, κάτι που επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, ο οποίος τοποθετήθηκε για το θέμα.

Συγκεκριμένα, το αφεντικό της Τίγκρες δήλωσε: «Εμείς θα ζητήσουμε λεφτά από τον Ολυμπιακό για τον Άλαν Πουλίδο. Η πρόθεσή μας είναι να διεκδικήσουμε χρήματα από τις παρατυπίες και τις παρανομίες που υπήρξαν για να γίνει η μεταγραφή του παίκτη στην Ευρώπη».

Μάλιστα, ο Ροντρίγκες τόνισε πως οι απαιτήσεις της Τίγκρες θα είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ ενώ ρεπορτάζ στο Μεξικό κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στα 8-11 εκατ. ευρώ!

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν αφήσει το συγκεκριμένο θέμα και ίσως τοποθετηθεί επίσημα μέσα στην ημέρα ή τις επόμενες…

Keywords
Τυχαία Θέματα