Τα 10 πιο… hot ξενοδοχεία σε ελληνικούς χειμερινούς προορισμούς

19:25 19/10/2014 - Πηγή: Bam
Παρόλο που η χώρα μας δεν θα πρέπει να διακρίνεται σε θερινούς και χειμερινούς προορισμούς, αν θέλουμε να αναπτύξουμε τον τουρισμό, εντούτοις υπάρχουν περιοχές που έχουν επιχικότητα.

Η μηχανή αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών trivago, επέλεξε τα 10 πιο «κατά» ξενοδοχεία στους πιο δημοφιλείς ελληνικούς χειμερινούς προορισμούς, με κόστος διανυκτέρευσης κάτω από 100 ευρώ το δίκλινο και με ανάλογη ποιότητα...H λίστα με τα ξενοδοχεία είναι η ακόλουθη:

1. Ναύπλιο Rex Hotel Nafplio ★ ★ ★ από 70 ευρώΛίγα μέτρα μακριά από το λιμάνι Ναυπλίου. Διαθέτει μοντέρνα διακόσμηση και λόγω της φιλόξενης ατμόσφαιρας του προσφέρει στον επισκέπτη, άνετη και ευχάριστη διαμονή. Από 70 ευρώ το δίκλινο, με πρωινό.

2. ΑράχοβαAnemolia Hotel Arachova ★ ★ ★ ★ από 50 ευρώΣε ένα χώρο διακοσμημένο έτσι ώστε να ισορροπεί ανάμεσα στην απλότητα και την πολυτέλεια, με θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών και τιμή ανά διανυκτέρευση από 50 ευρώ το δίκλινο. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται το πρωινό.

3. ΙωάννιναGrand Serai Hotel ★ ★ ★ ★ ★ από 100 ευρώΜε την είσοδο στο Grand Serai Hotel ο επισκέπτης νιώθει ότι βρίσκεται σε παλάτι. Πρόκειται για ένα deluxe ξενοδοχείο 5 αστέρων στην καρδιά των Ιωαννίνων. Το δίκλινο από 100 ευρώ το (με πρωινό). Για όσους προτιμούν ένα πιο οικονομικό ξενοδοχείο με ποιοτικές υπηρεσίες η trivago προτείνει το «Παλλάδιον», με δωμάτια από 50 ευρώ.

4. ΚαστοριάLimneon Resort &Spa ★ ★ ★ ★ ★ από 72 ευρώΘέα στη λίμνη Ορεστιάδα και την πόλη της Καστοριάς. Τα δωμάτια του ξεκινούν από 72 ευρώ, με το πρωινό να συμπεριλαμβάνεται στη τιμή.

5. ΜονεμβασιάFiloxenia Μονεμβασιά ★ ★ ★ από 37 ευρώΑκριβώς δίπλα στη θάλασσα με θέα το κάστρο της Μονεμβασιάς, δίπλα από τη γέφυρα που ενώνει το κάστρο με την πόλη. Τα δωμάτια του ξεκινούν από 37 ευρώ.

6. Πορταριά, ΠήλιοPortaria Hotel &Spa ★ ★ ★ ★ από 75 ευρώΈχει θέα στον Παγασητικό και την άγρια φύση του Πηλίου. Απέχει 12 χιλιόμετρα από το Βόλο και άλλα τόσα από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, τα Χάνια. Προσφορά 75 ευρώ για Superior δίκλινο δωμάτιο με πακέτο σπα. Στην τιμή επίσης περιλαμβάνεται το πρωινό.

7. ΜέτσοβοΑρχοντικό Μετσόβου Boutique ★ ★ ★ από 55 ευρώTo Αρχοντικό Μετσόβου Boutique βρίσκεται στην καρδιά του Μετσόβου και διαθέτει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια. Το ξύλο και η πέτρα επικρατούν σε όλους τους χώρους του χαρίζοντας την αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας ενός πραγματικού αρχοντικού. Από 55 ευρώ το δίκλινο.

8. ΑλεξανδρούποληNefeli Hotel ★ ★ ★ ★ από 67 ευρώΤο Nefeli Hotel το χαρακτηρίζουν οι λέξεις πολυτέλεια, άνεση και κομψότητα. Προσφέρει όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές. Προσφέρει για εκδρομή, είτε για επαγγελματικό ταξίδι. Από 67 ευρώ το δίκλινο.

9. ΚαρπενήσιSelestina Boutique Hotel ★ ★ ★ από 85 ευρώΈνα πολυτελές ξενοδοχείο με θέα το Καρπενήσι και πλούσιο, απολαυστικό πρωινό με τοπικά προϊόντα. Διαθέτει 10 δωμάτια. Ένα value for money ξενοδοχείο είναι το Ελβετία Hotel στο κέντρο του Καρπενησίου με δωμάτια που ξεκινούν από 38 ευρώ (με πρωινό).

0. Τρίκαλα ΚορινθίαςΥάδες Mountain Resort ★ ★ ★ ★★ από 90 ευρώΔιαμονή σε υψόμετρο 1100 μέτρων, με θέα τη θάλασσα σε ένα chalet κατασκευασμένο από φιλανδικό ξύλο και πέτρα. Μιάμιση ώρα μακριά από την Αθήνα, στις παρυφές της κάτω συνοικίας Τρικάλων Κορινθίας. Εφτά σαλέ από 90 ευρώ το ένα, με πρωινό.

Πηγή: tornosnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα