Συναγερμός στην Κοπεγχάγη

15:06 6/8/2013 - Πηγή: Bam

Στο πόδι «σηκώθηκε» την Τρίτη η συνήθως ήρεμη Κοπεγχάγη. Δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν το κέντρο της δανικής πρωτεύουσας λόγω ενός αυτοκινήτου που θεωρήθηκε ότι ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κοπεγχάγη. Το κέντρο της δανέζικης πρωτεύουσας εκκενώθηκε από την αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου. Περαστικοί είδαν στο κάτω μέρος του οχήματος καλώδια και φοβήθηκαν ότι μπορεί να επρόκειτο για βόμβα.

Τοπικά ΜΜΕ

ανέφεραν ότι διερχόμενοι πολίτες ειδοποίησαν τις Αρχές για να αυτοκίνητο χρώματος μπορντόή μοβ, μάρκας VWGolf 1.4, μοντέλο 1998, με σουηδικές πινακίδες.

Πράγματι, κόκκινα καλώδια χαλκού διακρίνονταν κάτω από το Golfκαι συνδέονταν με μία μπαταρία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Αμέσως, μία μεγάλη περιοχή της πόλης, γύρω από την Great Kongensgade και την Borgergade, εκκενώθηκαν για λόγους ασφαλείας.

Ομάδα πυροτεχνουργών του στρατού μαζί ένα ρομπότ εξουδετέρωσης βομβών έσπευσαν στο σημείο.

Ευτυχώς, μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε, δεν βρέθηκε κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός και η αστυνομία ανακοίνωσε τη λήξη του συναγερμού που αναστάτωσε τη ζωή των κατοίκων της όμορφης πρωτεύουσας της Δανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα