Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος!

22:41 24/3/2014 - Πηγή: Bam

Άρον-άρον στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος, καταπονημένος από τις συνεχείς εμφανίσεις του για την παράσταση «Sorry, I am Greek», που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, χθες, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, εμφάνισε πυρετό. Αποφάσισε όμως, να μην αναβάλει την παράσταση και μάλιστα κανείς από τους θεατές δεν κατάλαβε τι περνούσε ο Λάκης όση ώρα

τους έκανε να γελούν.

Μόλις, όμως, έπεσε η αυλαία, και αφού ξεκουράστηκε για λίγες ώρες, σκέφτηκε να επιστρέψει οδικώς από τη συμπρωτεύουσα στην Αθήνα, ώστε να αρχίζει να ετοιμάζει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» που πρόκειται να βγάλει την προσεχή Τρίτη, 1η Απριλίου από τη Μυτιλήνη.

Φτάνοντας στην πρωτεύουσα ο δημοφιλής καλλιτέχνης ένιωσε εξαντλημένος από την κόπωση και καταβεβλημένος από τον υψηλό πυρετό.

Όπως μεταδίδει το Newsit.gr, συνεργάτες του Λάκη τον μετέφεραν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν πνευμονία και ξεκίνησαν αμέσως να του παρέχουν την απαιτούμενη θεραπευτική αγωγή, ενώ έκριναν απαραίτητο πως πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση.

Έτσι, εδώ και λίγες ώρες, έχοντας στενούς συνεργάτες στο πλευρό του ο Λάκης Λαζόπουλος νοσηλεύεται στο θεραπευτήριο, με τις ευχές συναδέλφων, φίλων και κοινού για "γρήγορα περαστικά" να τον συνοδεύουν!

Δείτε απόσπασμα από την παράσταση στο παρακάτω video :

https://www.youtube.com/watch?v=G8Z6gqkYd4Y

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα