Στην Τουρκία για φιλικά και… μεταγραφές!

01:26 20/7/2015 - Πηγή: Bam
Η συνάντηση Βρέντζου – Σίλβα θα κρίνει πολλά, αναφορικά με τους μεταγραφικούς στόχους των πρωταθλητών

Τα μεταγραφικά ποτέ δεν… τελειώνουν στον Ολυμπιακό και σίγουρα όχι από τα μέσα Ιουλίου. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στην Τουρκία για το τουρνουά στο Εσκί Σεχίρ, όμως εκεί θα έχουμε και άλλα παιχνίδια… εξωαγωνιστικά.

Συγκεκριμένα, στην γειτονική χώρα θα βρεθεί και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, όπου και θα βρεθεί, τόσο με τον τεχνικό της ομάδας, Μάρκο Σίλβα, όσο

και με τους Χουάνχο Λορένθο και Γρηγόρη Γεωργάτο. Τι θα περιλαμβάνει η «ατζέντα»; Σωστά καταλάβατε. Μεταγραφικά θέματα.

Μετά την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο, που θα καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού, σειρά παίρνει η… απέναντι πλευρά, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν τον αντίστοιχο Πάρντο και τον Αντονί Μουνιέ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Οι συζητήσεις, όμως, δεν θα επικεντρωθούν μόνο στο ενδεχόμενο απόκτησης αριστερού εξτρέμ, αλλά και ενός επιθετικού, εκεί όπου γίνεται… παρέλαση ονομάτων, με αυτά των Πάμπλο Οσβάλντο και Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες, να ακούγονται εντονότερα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, πάντως, δεν πρόκειται να βιαστούν, καθώς, ειδικά σε αυτή τη νευραλγική θέση του κεντρικού επιθετικού, θα πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή, που θα κάνει και την διαφορά, όμως σίγουρα, τα ραντεβού που θα γίνουν στην Τουρκία, θα καθορίσουν την πολιτική που αναμένεται να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός.

Πηγή: sportit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα