Στην "κατάψυξη" η Ελλάδα!

10:43 2/1/2015 - Πηγή: Bam

Στην «κατάψυξη» την Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου, οι περισσότερες περιοχές της χώρας. Από το μεσημέρι και από τη Βόρεια Ελλάδα θα αρχίσει πρόσκαιρη βελτίωση. Σύμφωνα, ωστόσο, με τους μετεωρολόγους οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός θα συνεχιστούν μέχρι τα Θεοφάνεια.

Κλειστές λόγω χιονιού παραμένουν : Η περιφερειακή οδός Πεντέλης – Νέας Μάκρης. Η Λεωφόρος Πάρνηθας από το 21ο χιλιόμετρο και πάνω, και το επαρχιακό οδικό δίκτυο Αλεποχώρι-Ψάθα-Βίλια-Πόρτο Γερμενό.

Υποχώρησαν οι θυελλώδεις

άνεμοι που κρατούσαν για 2 ημέρες δεμένα τα πλοία στα λιμάνια και πλέον όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια διεξάγονται κανονικά. Κλειστή παραμένει μόνον η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου.

Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:16 το πρωί της Παρασκευής στη Ζάκυνθο. Το επίκεντρο εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του νησιού, σε βάθος 10 χιλιομέτρων.

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο Μάριο Κουόμο, τρεις φορές κυβερνήτης της Νέας Υόρκης. Ο γιος του εκλιπόντος Άντριου Κουόμο, είναι ο σημερινός κυβερνήτης της αμερικανικής μεγαλούπολης.

ΚΑΙΡΟΣ: Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά, βροχές στο Νότιο Αιγαίο. Χιονόνερο σήμερα Παρασκευή, δεύτερη μέρα του νέου έτους στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει μέχρι τους 8 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα