Στην... απέξω ο Μπέγκιτς

21:18 26/2/2014 - Πηγή: Bam

Ο Μίρζα Μπέγκιτς δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Πόλη για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Επισφαλής η θέση του Σλοβένου σέντερ στο ρόστερ της ομάδας μετά την προσθήκη Σερμαντίνι.

Ξένο σώμα φαίνεται πως είναι πλέον στον Ολυμπιακό ο Μίρζα Μπέγκιτς. Παρότι ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, που αποκτήθηκε στην… εκπνοή της προθεσμίας για μεταγραφές στην

Ευρωλίγκα, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη και τον αγώνα της Παρασκευής με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αποφασίστηκε ο Σλοβένος σέντερ να μην ταξιδέψει με την ομάδα.

Είναι πλέον σαφές πως ο Μπέγκιτς δεν «χωρά» στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα και μένει να φανεί αν θα μείνει απλώς ανενεργός ή θα λυθεί το (πολύ μεγάλο) συμβόλαιό του για να αποχωρήσει.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει με δώδεκα παίκτες, ανάμεσα στους οποίους ο Σπανούλης που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο και δεν προπονήθηκε, αλλά και ο Περπέρογλου που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Στην αποστολή βρίσκεται ο Μουν, που έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, ενώ οι υπόλοιποι εννέα διαθέσιμοι παίκτες είναι οι Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Κατσίβελης και Λοτζέσκι.

Στην Αθήνα θα μείνουν και οι Καββαδάς, Παπαπέτρου και Αγραβάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα