Σκέψεις για Μάριν αντί Φορτούνη

12:15 10/9/2016 - Πηγή: Bam
Ο Πάουλο Μπέντο έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ότι σκέφτεται να εφαρμόσει αυτό το σχέδιο, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι θα το κάνει πράξη στην αυριανή αναμέτρηση με τη Βέροια, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δοκίμασε, όμως, τον Μάριν σε ρόλο επιτελικού μέσου στις ασκήσεις που έγιναν και παρά το γεγονός ότι δεν παίχτηκε δίτερμα. Ο Φορτούνης δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και ο 47χρονος τεχνικός
θέλει να τού βάλει... ανταγωνισμό, προκειμένου να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό μέσα στο γήπεδο, καθώς τον πιστεύει πολύ.

Οι υπόλοιποι 10

Οσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο Πορτογάλος προπονητής, με βάση τις χθεσινές δοκιμές, δεν φαίνεται να ετοιμάζει κάποια έκπληξη. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καπίνο, δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Φιγκέιρας, αριστερά ο Ντε λα Μπέγια και στο κέντρο της οπισθοφυλακής οι Μποτία και Ντα Κόστα. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ για τα άκρα της επίθεσης προορίζονται οι Σεμπά κι Ελιουνούσι. Στην κορυφή, ο Μπέντο δοκίμασε τον Ιντέγε αντί του Καρντόσο.
Keywords
Τυχαία Θέματα