Σίλβα: «Στόχος να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο»

23:59 23/8/2015 - Πηγή: Bam

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου και από το γεγονός ότι, κατά τη γνώμη του, συνδυάστηκε και με ωραίο θέαμα δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα.

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο (2-0) και για το ότι η νίκη των «ερυθρόλευκων» ήρθε και με καλό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα.

«Ανταποκριθήκαμε

στις απαιτήσεις τις πρεμιέρας και νικήσαμε με ξεκάθαρο τρόπο. Στόχος μας να παίζουμε πάντα καλό ποδόσφαιρο και ο τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να πιέζεις από την αρχή για ένα γρήγορο γκολ που θα ανοίξει τον αντίπαλο. Εμείς το κάναμε και στο τέλος πήραμε τη νίκη βάζοντας και τα υπόλοιπα γκολ που θέλαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος στη NOVA μετά τη λήξη του ματς.

Όσο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, εμφανίστηκε στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και βέβαιος ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη προσεχώς:

«Παίζοντας στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, δεν περιμέναμε πολλά πράγματα. Τα δυο πρώτα γκολ θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Τα παιδιά από τη μέση και μπροστά έχουν έρθει πρόσφατα, μας έχουν φύγει τέσσερις ποιοτικοί παίκτες και ήρθαν άλλοι με διαφορετικά χαρακτηριστικά, οπότε θέλουμε χρόνο για να βελτιωθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα