Σφαιρόπουλος: «Αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7»

21:27 5/2/2017 - Πηγή: Bam
Αφού αφιέρωσε τη νίκη επί της Δόξα Λευκάδας στα θύματα της Θύρας 7, στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβγαλε το καπέλο στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον οποίο εκθείασε για τη διαρκή βελτίωσή του, αφού μέχρι τώρα αποτελεί τη φετινή αποκάλυψη των Πειραιωτών, βοηθώντας σε όλους τους τομείς, σε επίθεση και άμυνα!

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7. Τέτοιες ημέρες κάθε χρόνο έχουμε έναν επιπρόσθετο λόγο για παίρνουμε τη νίκη. Εκ μέρους όλων στην ομάδα την αφιερώνω σε αυτά τα παιδιά.

Δεν ξεκινήσαμε καλά. Σιγά-σιγά
βελτιωνόμασταν. Στην δεύτερη περίοδο κερδίσαμε με μία διαφορά 9 πόντων. Είχαμε κάποιες άσχημες και καλές στιγμές στη συνέχεια. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό καλό και δεν είχαμε πρόβλημα για να επικρατήσουμε. Εύχομαι στον κόουτς Μαρκόπουλο και στην Δόξα να υλοποιήσουν τους στόχους τους».

Ερωτηθείς για την απόδοση του Νίκολα Μιλουτίνοφ (12π.-11ρ.) και την διαρκή βελτίωση του Σέρβου σέντερ, απάντησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Είναι ένας παίκτης πολύ χρήσιμος. Από πέρσι έδειχνε τι μπορεί να κάνει. Ηταν πιο μικρός και άπειρος. Ηταν 20 στα 21 και ήρθε σε μία ξένη χώρα και αυτό δεν ήταν εύκολο. Φέτος έχει μπει πιο καλά στη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος για την άμυνα και την επίθεσή μας. Την τεχνική του κατάρτιση δεν την συναντάς εύκολα. Θέλουμε να βελτιωθεί κι άλλο. Δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά για τους παίκτες, αλλά έπρεπε να απαντήσω, γιατί είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες».
Keywords
Τυχαία Θέματα