Σαντάνα: «Στόχος επετεύχθη»!

07:36 4/5/2015 - Πηγή: Bam

«Ευχαριστώ» στον Ολυμπιακό που του έδωσε τη δυνατότητα να γίνει πρωταθλητής είπε ο Φελίπε Σαντάνα, με ανάρτησή του στο Facebook.

Χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος είπε το δικό του «ευχαριστώ» στους Πειραιώτες που του έδωσαν την ευκαιρία

να φορέσει τη φανέλα τους.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το βίντεο από τη φιέστα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία των «ερυθρόλευκων», γράφοντας το παρακάτω μήνυμα.

«Πολλοί με ρώτησαν τι ήρθα να κάνω στην Ελλάδα γιατί ήταν πισωγύρισμα. Είπα ΟΧΙ, αυτό είναι ψέμα. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό, που μου κόστισε χρόνο και ταλαιπωρία.... Όταν όλα φαίνονταν ανάποδα, αυτός ο υπέροχος σύλλογος μου άνοιξε τις πόρτες του. Ήρθα με συγκεκριμένο στόχο ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και να βρεθώ στην κορυφή και να σωπάσουν όλοι αυτοί που με αμφισβήτησαν.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ. Είμαι μία ακόμη φορά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Χαχαχαχαχαχα

Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία να φορέσω αυτήν την όμορφη φανέλα.

Επόμενος στόχος: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ».

Δείτε το «ποστάρισμα» του Σαντάνα

Muitos me perguntaram o que eu vim fazer na Grécia, pois fazendo estaria retrocedendo. Eu digo NÃO, isso é mentira. Tive uma lesão grave ao qual me custou tempo e sofrimento... Quando tudo estava de ponta cabeça esse clube maravilhoso me abriu as portas. Vim com um objetivo certo SER CAMPEÃO e dar a volta por cima, calando assim todos aqueles que de uma forma ou outra "duvidaram" de mim.
OBJETIVO COMPLETO. Eu sou mais uma vez CAMPEÃO hahahahahaha...

Obrigado Olympiacos pela ...

Δείτε περισσότεραΔείτε τη μετάφρασηΑρέσει σε 343 · 23 σχόλια · 1 κοινοποίηση

Πηγή :http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/sadana-stoxos-epeteuxthi/3085281

Keywords
Τυχαία Θέματα