Προσγειωμένος και αφοσιωμένος ο Κάμπελ

09:01 6/3/2014 - Πηγή: Bam

Ο Τζόελ Κάμπελ δήλωσε αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε προσγειωμένος μετά το καταπληκτικό του γκολ στη νίκη της Κόστα-Ρίκας επί της Παραγουάης.

Συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό παραμένει ο Τζόελ Κάμπελ, παρότι το νέο υπέροχο γκολ

που πέτυχε, στη φιλική νίκη της Κόστα-Ρίκας με 2-1 επί της Παραγουάης, «σήκωσε» ξανά τη συζήτηση περί επιστροφής του στην Άρσεναλ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά κυρίως για τη νίκη της ομάδας μου. Θέλουμε νίκες για να πάμε με καλή ψυχολογία στο Μουντιάλ», δήλωσε ο νεαρός εξτρέμ.

Όσο για την προοπτική επιστροφής στην Άρσεναλ, τόνισε πως είναι κάτι που δεν έχει τώρα στο μυαλό του. «Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από το να παίζω για την ομάδα μου, είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε η Ρεάλ Μπέτις, είτε η Λοριάν. Για μένα είναι μια εμπειρία που με κάνει να μεγαλώνω σαν παίκτης. Δεν είναι η ώρα να πούμε αν θα παίζω στην Άρσεναλ ή όχι. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω εκεί, θα κάνω αυτό που κάνω σε όλη μου τη ζωή. Δίνω τις μάχες μου και έχω και πίστη στον εαυτό μου. Ξέρω ότι έχω την ποιότητα να είμαι όπου θέλω. Όμως θα πρέπει να βελτιωθώ πολύ. Πρέπει να δουλεύω κάθε μέρα για να φτάσω εκεί που θέλω», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα