Προπονητή από το «πάνω ράφι»

09:14 20/5/2017 - Πηγή: Bam
Εντός της ημέρας αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της επιλογής του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς αυτό το σαββατοκύριακο ολοκληρώνονται τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Όπως γράφει το «Goal News», ο ισχυρός άνδρας
του συλλόγου – που τις τελευταίες ημέρες ασχολήθηκε με την ολοκλήρωση του deal για την εξαγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ- επικοινώνησε με τους συνεργάτες του στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και ζήτησε προπονητή από το… πάνω ράφι.

Ο «εκλεκτός» καλείται να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα την επόμενη σεζόν, με πρώτο στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, με την έξοδο στους ομίλους του Champions League να αποτελεί προτεραιότητα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στη σχετική λίστα υπάρχουν ονόματα-έκπληξη, τα οποία δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας ή έχουν ελάχιστες πιθανότητες να έχουν θετική έκβαση.

Πάντως, η επόμενη εβδομάδα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, ώστε να προχωρήσει και στη συνέχεια τα υπόλοιπα που αφορούν την ενίσχυση και την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα