Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 4 Μαρτίου

07:19 4/3/2014 - Πηγή: Bam

Βροχερή αρχή στη Σαρακοστή! Άστατος την Τρίτη ο καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές, αλλά και χιόνια στα ορεινά της βόρειας και δυτικής Ελλάδας. Πολύ ισχυροί νοτιάδες μέχρι 7 Μποφόρ στα πελάγη.

Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο και γρήγορη βελτίωση. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα επεκταθούν προς τα ανατολικά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βουνά της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι 3-5 Μποφόρ, που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι και θα ενισχυθούν σε 5-7 Μποφόρ και το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγα σύννεφα, που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και το βράδυ θα βρέξει, ενώ τη νύχτα είναι πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4-5 Μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που ενδεχομένως να είναι έντονα, από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Νοτιοδυτικοί άνεμοι 4-6 Μποφόρ, που από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα