Πρίντεζης: «Βάζαμε τα voltaren στη σούπα…»

12:29 31/1/2014 - Πηγή: Bam

«Ανακουφισμένος» με το… άνοιγμα του ροτέισον του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πρίντεζης. «Βάζαμε τα voltaren στη σούπα» δήλωσε χαριτολογώντας μετά τη νίκη επί της Μάλαγα

Στον Ολυμπιακό κάτι άλλαξε και αυτό φάνηκε τόσο στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας στη Βιτόρια με τη Λαμποράλ Κούτσα, όσο και στο χθεσινό

με την Ουνικάχα Μάλαγα στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε δύο συνεχόμενες νίκες, εμφανίζοντας σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο και σε μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται και στο… άνοιγμα του ροτέισον.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα, ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι οι περισσότερες επιλογές έχουν βοηθήσει το πλάνο, λέγοντας χαριτολογώντας: «Είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλη την ομάδα. Τον τελευταίο καιρό τα voltaren τα βάζαμε στη σούπα και τα τρώγαμε…».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην… αυτοκριτική που έκαναν στην ομάδα και κατάλαβαν ότι μόνο αν βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους. Σχολιάζοντας, επίσης, την στήριξη και την παρουσία των φιλάθλων στα παιχνίδια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τόνισε ότι «πλέον ο κόσμος έχει μάθει μπάσκετ και έχει περισσότερο υπομονή».

Αναλυτικά, ο Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα, για:

-το αν ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί των Λαμποράλ Κούτσα και Ουνικάχα Μάλαγα:

«Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που είμαστε σοβαροί. Καταλάβαμε ότι δεν πρέπει να κοιτάμε το δάσος, αλλά το δέντρο. Βλέποντας ως στόχο μόνο το Final 4, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Αν βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Αυτό έχουμε κάνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες και συνεχίζουμε έτσι».

-τη νίκη, που ήρθε με όχι τόσο υψηλό σκορ, όσο σε προηγούμενα παιχνίδια:

«Έχουμε παίξει κατά καιρούς πολύ καλή άμυνα. Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό παρά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε, η άμυνα μας ήταν καλή, αλλά το πρόβλημα ήταν επιθετικό. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Παίζοντας καλή άμυνα και παίρνοντας τα ριμπάουντ, μας δίνεται η δυνατότητα να τρέξουμε και να βάλουμε εύκολα καλάθια.

-τα 21 επιθετικά ριμπάουντ, που αποτελούν ρεκόρ για τον σύλλογο στην Ευρωλίγκα:

«Τα ριμπάουντ είναι καθαρά θέμα διάθεσης. Ήταν ένας τομέας, στον οποίο δεν ήμασταν τόσο καλοί σε προηγούμενα παιχνίδια. Αν το βελτιώσουμε και είμαστε τόσο καλοί όπως σήμερα, θα μας δίνεται η δυνατότητα να τρέξουμε και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είναι ένας σημαντικός τομέας του παιχνιδιού μας και της αγωνιστικής μας ταυτότητας».

-το άνοιγμα του ροτέισον:

«Είναι θετικό. Στη διάρκεια της χρονιάς πρέπει να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες υγιείς και να παίρνει ο καθένας τον χρόνο του. Σε βάθος χρόνου φαίνεται».

-το αν θα βοηθήσει η διακοπή της Ευρωλίγκας για δύο εβδομάδες:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι κάναμε δύο συνεχόμενες νίκες. Θεωρητικά έχουμε δύο πιο εύκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, όπου πάνω-κάτω έχουν κριθεί τα πράγματα. Από εκεί και πέρα, θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε, αλλά και να βελτιωθούμε στους τομείς που χρειάζεται, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο Top 16».

-την παρουσία και τη στήριξη των φιλάθλων:

«Είναι καιρός ο κόσμος να καταλάβει ότι κανείς δεν είναι Θεός. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι έχει καταλάβει πως δεν μετράνε μόνο οι πόντοι, αλλά και άλλα πράγματα. Εξίσου σημαντικό είναι ότι χειροκροτούν παίκτες, όπως ο Μάντζαρης και ο Κατσίβελης, οι οποίοι δεν είναι παίκτες που θα βάλουν 15-20 πόντους, αλλά θα κάνουν πολύ καλή τη δουλειά τους. Πλέον, έχει φύγει η νοοτροπία που υπήρχε κάποτε ότι μόνο αυτός που έβαζε πάνω από δέκα πόντους και έπαιρνε πάνω από πέντε ριμπάουντ, ήταν ο πρωταγωνιστής. Ο καθένας έχει τον ρόλο του, ο καθένας κάνει αυτό που πραγματικά μπορεί και ο κόσμος το καταλαβαίνει, αφού έχει μάθει μπάσκετ. Κακά τα ψέματα, είναι σημαντικό το γεγονός ότι ήρθαν επιτυχίες. Πλέον, ο κόσμος έχει υπομονή και καταλαβαίνει».

-το αν αισθάνεται ο ίδιος πιο ξεκούραστος, με την επιστροφή του Πέτγουεϊ και την προσθήκη του Κόλινς:

«Είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλη την ομάδα. Τον τελευταίο καιρό τα voltaren τα βάζαμε στη σούπα και τα τρώγαμε… Είχε γίνει καθημερινότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα