Πρίντεζης: «Νιώθω ευλογημένος που παίζω στον Ολυμπιακό» (video)

19:33 6/12/2016 - Πηγή: Bam
Τη μεγάλη αγάπη που έχει για τον Ολυμπιακό εξέφρασε για άλλη μία φορά ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στην κάμερα της Ευρωλίγκας.

Ο «υπαρχηγός» των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια όταν πήγαινε να παρακολουθήσει ως φίλαθλος τους Πειραιώτες, το πέρασμα που είχε από την Ουνικάχα Μάλαγα, μέχρι και την… ευλογημένη –όπως είπε- τελευταία πενταετία στο λιμάνι.

«Ερχόμουν εδώ από μικρός με τους γονείς μου, με τους φίλους μου. Είμαι Ολυμπιακός
από μικρός. Αλλά στα 15 μου έκανα την πρώτη μου προπόνηση σε αυτό το γήπεδο. Ήταν μία φανταστική εμπειρία, καθώς έκανα προπονήσεις με τους παίκτες που έβλεπα στο γήπεδο ή τους είχα αφίσες στο δωμάτιό μου», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

Για το πέρασμα από την Ουνικάχα Μάλαγα: «Κάποια πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο και πιστεύω πως κάτι τέτοιο έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Έπαιξα για δύο χρόνια εκεί και ήταν ωραία. Αλλά, όταν είσαι επαγγελματίες πρέπει να προσαρμόζεσαι. Όταν γύρισα ξανά στον Ολυμπιακό ήμουν πολύ χαρούμενος, γιατί γύρισα στην ομάδα που αγαπώ και που έπαιζα για πολλά χρόνια. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για μένα να δουλέψω και να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για τις δύο Ευρωλίγκες: «Έχω καλές και κακές αναμνήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά πραγματικά νιώθω ευλογημένος που παίζω σε αυτή την ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχουμε πραγματικά πετύχει μεγάλους στόχους. Κατακτήσαμε δύο Ευρωλίγκες, είχαμε μεγάλες στιγμές. Ειδικά αν το κάνεις με την ομάδα που αγαπάς και έχεις πολλούς φίλους, είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο».

Για αν νοσταλγεί τις μεγάλες στιγμές σε Πόλη και Λονδίνο: «Κάθε μέρα πρέπει να έχεις νέους στόχους, αν θες να είσαι σωστός επαγγελματίας. Έχω πολλά χρόνια ακόμα μπροστά μου. Σίγουρα ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Όμως, πρέπει να τις ξεχάσουμε και να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα