«Πηγαίνετε για να δείτε τον Μήτρογλου»

14:22 20/10/2013 - Πηγή: Bam

Το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου έπλεξε ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξή του, τονίζοντας πως ουσιαστικά αποτελεί την … ατραξιόν του αγώνα Μπενφίκα-Ολυμπιακός.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στην «Correio da Manha» κι έκανε μια σύγκριση του Μήτρογλου με μεγάλους επιθετικούς που έχει κοουτσάρει στο παρελθόν και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Μπενφίκα.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε:

«Πηγαίνετε να τον δείτε με την Μπενφίκα, ο Μήτρογλου

έχει την αίσθηση του γκολ, το «μυρίζεται. Έχω προπονήσει πολλούς επιθετικούς με κορυφαίο και τον Ζαρντέλ, αλλά σε ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά δεν μπορούσε να ήταν αποφασιστικός, έχω προπονήσει και τους Μίκολι, Νούνο Γκόμες, Λιέντσον, Ζοάο Βιέιρα Πίντο που ήταν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Ο καθένας όμως έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.

Η Μπενφίκα ξεκίνησε καλά αλλά τώρα με εκπλήσσει έτσι όπως είναι. Η ομάδα όμως μπορεί να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται. Μια ομάδα που έχει τόσους τίτλους στην Ελλάδα, όπως ο Ολυμπιακός, είναι πάντα επικίνδυνη, μπορεί να έχασε με 4-1 απο την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο του ματς στο Champions League, ωστόσο όποιος είδε το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να σκεφτεί πως αυτό δεν θα συνέβαινε. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προηγούνταν στο πρώτο ημίχρονο με 3-1. Η Παρί εκμεταλλεύτηκε κάποιες στιγμές της στο δεύτερο ημίχρονο με τα στημένες φάσεις για να πάρει την νίκη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Σάντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα