Περπέρογλου: «Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί»

19:50 20/3/2014 - Πηγή: Bam

Η Λαμποράλ έχει αποδείξει ότι είναι επικίνδυνος και…απρόβλεπτος αντίπαλος για αυτό και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα στο παρκέ στο μεταξύ τους ματς, όπως τόνισε ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Παρασκευή (21/03, 21:20) την Λαμποράλ στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική του Top

16 και «καίγεται» για τη νίκη. Για αυτό και όπως εξήγησε ο Στράτος Περπέρογλου θα πρέπει οι Πειραιώτες να δείξουν σοβαρότητα στο παρκέ και να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στους Βάσκους οι οποίοι μπορούν -αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά- να κάνουν τη… ζημιά.

«Και βέβαια είναι τελικός για εμάς, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Είναι επικίνδυνη ομάδα η Λαμποράλ Κούτσα, θα παίξει ελεύθερα, δεν έχει να χάσει τίποτα, έχει ήδη αποκλειστεί. Έχει κάνει δύο εκτός έδρας νίκες κι έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει ζημιά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί», είπε αρχικά ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε αναφορικά με τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα:

«Είχαμε αρκετές ατυχίες, είναι σαν αλυσίδα. Εάν χτυπήσει ένας παίκτης υπάρχει επιβάρυνση για τους υπόλοιπους. Είμαστε, όμως, πλέον στην τελική ευθεία, εάν θέλουμε να περάσουμε στα πλέι οφ θα πρέπει να αφήσουμε τις δικαιολογίες στην άκρη και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Όσο για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη; «Ελπίζουμε να είναι σε καλή κατάσταση και να μας βοηθήσει αύριο (21/03)».

Keywords
Τυχαία Θέματα