Πέντε και σήμερα!

10:09 20/1/2015 - Πηγή: Bam

Πέντε 24ωρα πριν από τις εκλογές, και η αντιπαράθεση χτυπάει «κόκκινο»: «Μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ μάς περιμένουν νέα μνημόνια» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ο οποίος πραγματοποιεί την Τρίτη περιοδεία στην Περιφέρεια Αττικής.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας. «Απέχουμε μια ανάσα από την αυτοδυναμία» εκτίμησε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για νέους θα μιλήσει απόψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Όποια και αν είναι η νέα κυβέρνηση, θα συνεχίσουν να ματώνουν το λαό τα μνημόνια με παλιά και νέα μέτρα» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από τον Πειραιά, ενώ το απόγευμα θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα.

Τη Μακεδονία και την Ήπειρο επισκέπτεται την Τρίτη ο Σταύρος Θεοδωράκης. Χθες, ο πρόεδρος του «Ποταμιού» τόνισε την ανάγκη εισόδου στην πολιτική ανθρώπων οι οποίοι είναι επιτυχημένοι στη ζωή.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στο Star Channel. Σήμερα περιοδεύει, επίσης, στην Ήπειρο.

Απάντηση στα σενάρια που τον ήθελαν να αποδεχόταν πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έδωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο Έλληνας επίτροπος στην Κομισιόν χαρακτήρισε τις φήμες αυτές ως «ανυπόστατες».

Τέσσερις άνδρες παραπέμπονται σε δίκη στη Γαλλία. Φέρονται να έχουν παράσχει υποστήριξη στους δράστες των αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων, στα γραφεία της «Charlie Ebdo» και στο εβραϊκό παντοπωλείο.

Βλήματα βρέθηκαν στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης. Το πολεμικό υλικό θα αναλάβουν να απομακρύνουν από το χώρο των εργασιών στρατιώτες εκπαιδευμένοι στα ναρκοπέδια ξηράς.

ΚΑΙΡΟΣ: Αραιή συννεφιά την Τρίτη στην Αττική, με πιθανότητα ασθενούς βροχής το βράδυ. Μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα, στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα