Παράταση στο παρά 5' για τα τέλη κυκλοφορίας!

09:16 31/12/2015 - Πηγή: Bam

Παράταση λίγων ημερών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Μέσα στη μέρα οι σχετικές ανακοινώσεις. Σκοπός είναι να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και να μη δημιουργηθεί πρόβλημα, ανέφερε ο κ. Αλεξιάδης.

Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση της κυβερνητικής πρότασης για το ασφαλιστικό. Χωρίς μείωση στις κύριες συντάξεις , το τελικό σχέδιο του υπουργού

Γιώργου Κατρούγκαλου.

Η κυβέρνηση φέρεται να ζητά να μη γίνουν μειώσεις ούτε στις επικουρικές, ωστόσο έχουν εξεταστεί τα σενάρια για περικοπές σε εκείνες πάνω από τα 170 ευρώ. Η Αθήνα προτείνει αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 0,5% των εργαζομένων και κατά 1% των εργοδοτών στην επικουρική σύνταξη. Οι δανειστές πάντως απορρίπτουν μέτρα, όπως αύξηση των εισφορών και φόρο επί των τραπεζικών συναλλαγών.

Αντιδράσεις από τη διάταξη νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, που δίνει αναδρομικά σε συνταξιούχους βουλευτές. Σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Ακυρώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Πρωτοχρονιά στις Βρυξέλλες, καθώς το Βέλγιο εξακολουθεί να βρίσκεται σε επιφυλακή για τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων.

Μέτρα για άστεγους και πρόσφυγες από Δήμους και Περιφέρειες, ενόψει του τσουχτερού κρύου και του χιονιά.

Μέχρι τις 6 το απόγευμα θα είναι ανοιχτά σήμερα –παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα καταστήματα. Έως τις 8 μ.μ. τα σουπερ μάρκετ.

Ανέστειλαν την αποχή τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες οι αρχαιοφύλακες. Η λειτουργία των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων αποκαθίσταται από το Σάββατο. Προηγήθηκε δέσμευση της κυβέρνησης για επαναφορά της προσαύξησης κατά 25% της ωριαίας αποζημίωσης τα Σαββατοκύριακα.

Και στα αραβικά για πρώτη φορά η ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ για τη νέα χρονιά, σε μία συμβολική κίνηση προσέγγισης και προσπάθειας ενσωμάτωσης των προσφύγων που έφθασαν φέτος στη Γερμανία.

ΚΑΙΡΟΣ: Ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις σήμερα στα ανατολικά και βόρεια της Αττικής. Ισχυροί άνεμοι. Έως 5 βαθμούς η θερμοκρασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα