Πάνο, έχει κι η ξεφτίλα τα όριά της

23:13 12/5/2017 - Πηγή: Bam
Mάγκες μου, σας γράφω σήμερα για την υπουργάρα και συγκυβερνήτη Πάνο Καμμένο και τα καφριλίκια που έκανε στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.Δικαίωμά του να πάει να δει το ματς του πόλο και να υποστηρίξει την αδερφή του που είναι προπονήτρια στην ομάδα. Μέχρι εκεί όμως. Οπου και να πας μάγκα μου, είσαι υπουργός και πρέπει να προσέχεις τους τρόπους και την συμπεριφορά σου.

Ασε την παραμύθα ότι σε προκάλεσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Και η αδερφή σου να μην ήταν εκεί πάλι θα σε προκαλούσαν κύριε υπουργέ γιατί τους έχεις ρημάξει την ζωή με τα μνημόνια που υπογράφεις μαζί με τον κολλητό σου τον Αλέξη. Και στο λέω και να το ξέρεις: Οπου και να πας άμα δεν σε περιφρουρούν τα φαντάρια και τα σώματα Ασφαλείας, κράξιμο θα τρως που θα πηγαίνει σύννεφο για τα καλά που κάνεις.

Ρημάζεις ανθρώπινες ζωές για να μένεις κολλημένος στην καρέκλα της εξουσίας με τον κυβερνητικό μεγαλοσυνεταίρο σου. Κρίμα που τα άκουσε η αδερφή σου αλλά στις χυδαιότητες των οπαδών δεν απαντάς με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα μπροστά στο παιδί σου. Είσαι κάφρος κι εσύ και μάλιστα χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Δεν φτάνει που υποφέρουν οι πολίτες εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζεις, έχεις και το θράσος να βρίζεις και να χειρονομείς σαν ο τελευταίος χουλιγκάνος.

Τα ξεφτίλισες όλα και θες να βγεις κι από πάνω μάλιστα. Αντί να συμμαζευτείς και να ζητήσεις συγνώμη ζητάς και τα ρέστα. Δεν ξέρω πως ήσουνα πριν γίνεις υπουργός αλλά τέτοιο θράσος το αντλείς και γιατί συνήθισε ο πισινός σου σε βελούδινη υπουργική καρέκλα. Αυτό το θράσος , μάγκα μου θάρθει η ώρα να σου το κόψει ο ελληνικός λαός. Μαζί με την καρέκλα και ίσως τον πισινό σου…

Μπάμπης Χριστόγλου
Keywords
Τυχαία Θέματα