Ολημερίς το σκίζανε το βράδυ υπογραφόταν

16:56 16/7/2015 - Πηγή: Bam

‘Ελα να πάμε σε ένα μέρος νόμισμα να μην υπάρχει ούτε φόροι ούτε χρέος μόνο να ΄μαστε μονάχοι…. αν και έτσι όπως πάει το πράμα βλέπω να καταργείται …. το καλοκαίρι… γιατί μόνο καλοκαίρι δεν έχουμε στην Ελλάδα… τουλάχιστον αυτό που ζούσαμε εμείς αλλά και όσοι έρχονταν στη χώρα μας σωρηδόν τέτοια εποχή.

Μία

ο Ιούνιος με τα ψυχολογικά του που νόμιζε ότι ήταν Οκτώβρης … και Νοέμβρης να σου πω….. μία ο Ιούλιος που λόγω των πολιτικών καταστάσεων και την οικονομικής δυσχέρειας ξεχάσαμε τι πάει να πει ξαπλώστρα και ρακέτες …. με μοναδική διασκέδαση τα «πάρτυ to know as better» στα ΑΤΜ και το αποκορύφωμα…. το καρναβάλι … ξεκίνησε νωρίτερα φέτος… με τη πρωτοφανή συμμετοχή του «Παναθηνάϊκου» δεν εξηγείται αλλιώς η νέα εμφάνισή του… ως αρλεκίνου… και βασιλιά καρνάβαλο τον Εσιέν … γιατί δεν βλέπω το παλικάρι να καταφέρει τελικά να παίξει μπάλα… αφού ακόμα ούτε τρέξιμο στο χορτάρι δεν έχει κάνει…. για «μονδέλο» … καλούτσικος είναι!!!

‘Όλα έχουν μια σειρά σε αυτήν τη χώρα… πώς να μην έχει μια σειρά και η σούπερ λίγκα… έτοιμο το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας σεζόν…. μπορεί να μην έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της προηγούμενης… μπορεί να έχουμε ομάδες Άλφα και Βου αλλά όταν υπάρχει προγραμματισμός όλα αυτά είναι λεπτομέρειες….

Προγραμματισμός… μάλιστα τι μου θύμισε τώρα… που είναι εκείνα τα καλοκαίρια που γκρινιάζαμε για τις μεταγραφές… ότι καθυστερούν… δεν μας αρέσει αυτός… μας αρέσει αυτός… τι κάνει ο Βαγγέλας.... που είναι τα χιλιάδες ονόματα που έκαναν παρέλαση στα ιντερνέτια και στις εφημερίδες…. αυτά μας κάνει η πρώτη φορά «γαμιστερά» η ύφεση πλέον άλλοθι για τον κάθε πρόεδρο;;

Το μνημόνιο ολημερίς το σκίζανε το βράδυ υπογραφόταν…. αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο… αισίως φθάσαμε στο νούμερο τρία (τώρα αν είναι το μακρύτερο… θεωρώ ότι είναι ανυπόστατες φήμες) το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ … άντε να ανοίξουν και οι τράπεζες να μην βρίσκουν δικαιολογίες μερικοί …. μερικοί…. να τρέξουν μανατζαρέοι, παράγοντες και προεδράρες να καλύψουν τα κενά….

Γεγονότα όμως που δεν πτόησαν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και βοήθησε σε αυτό και πρέπει να το επισημάνουμε η διοίκησή του με τα φθηνά διαρκείας… οι ουρές ξεπέρασαν και αυτές των ΑΤΜ ένα πράμα…..

Χθες και το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού… που όπως πολύ σωστά επισήμανε ο νέος μας προπονητής… ήταν σαν προπόνηση… κανένα σχόλιο … τελεία και παύλα…

Υ.Γ. Μεγάλος ντόρος για τη μεταγραφή του Καπίνου…. συμφωνώ δε συμφωνώ από την στιγμή που θα φοράει την ερυθρόλευκη…. το καταπίνω…. και προσδοκώ να την τιμήσει… αυτά…

REDoula

Keywords
Τυχαία Θέματα