«Οι πιθανότητες να πάρουμε τον Ροναλντίνιο είναι 90%»

08:07 23/6/2015 - Πηγή: Bam

Σχεδόν σίγουρος ότι η Βάσκο Ντα Γκάμα θα πάρει τον Ροναλντίνιο («παίζει» το όνομα του για τον Ολυμπιακό), εμφανίζεται ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Εούρικο Μιράντα.

Στην Βραζιλία επιστρέφει ο Ροναλντίνιο, αν αληθεύουν αυτά που δήλωσε ο Εούρικο Μιράντα. πρόεδρος της Βάσκο Ντα Γκάμα εμφανίστηκε σχεδόν σίγουρος ότι η ομάδα του θα αποκτήσει τον 35χρονο άσο.

«Δουλεύουμε

πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και είμαστε σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Οι πιθανότητες που υπάρχουν ώστε ο Ροναλντίνιο να φορέσει την φανέλα της Βάσκο είναι 90%. Έχω μιλήσει μαζί του και έδειξε ότι ενδιαφέρεται και ότι είναι ευχαριστημένος από όσα του είπαμε. Ξέρω τον αδελφό του από την εποχή που έπαιζε στην Βάσκο στα 90’s και μιλάμε τώρα για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας», δήλωσε.

CR Vasco da Gama ✔ @crvascodagama

Presidente Eurico Miranda, sobre Ronaldinho Gaúcho: "Estamos elaborando um projeto e está bastante adiantado. Diria que ele está 90%".

5:55 PM - 22 Jun 2015· Rio de Janeiro, Brasil, Brasil Για τον Ροναλντίνιο ακούγεται τις τελευταίες ημέρες ότι είναι πιθανόν να κινηθεί ο Ολυμπιακός.
Keywords
Τυχαία Θέματα