Οι νικητές των Διαρκείας μπάσκετ Ολυμπιακού!

15:59 30/9/2013 - Πηγή: Bam

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός στη Facebook page του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Έπειτα από κλήρωση που διεξήχθη σήμερα στα γραφεία του σταθμού, οι δέκα (10) τυχεροί fans της Facebook page του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 που κερδίζουν από μία κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2013-2014 είναι οι:

-

Καρακατσάνης Βασίλης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -489,
- Κολέτσης Ηλίας, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -600,
- Κομνηνού Ελισάβετ, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -168,
- Παπαδέας Μιχάλης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -442,
- Παρφιρίδης Γεώργιος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -075,
- Πετρόπουλος Παναγιώτης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -991,
- Πολύζος Αριστοτέλης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -646,
- Κωνσταντόπουλος Πλάτων, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -265,
- Τζανιδάκης Δημήτρης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -177 και
- Τσιμπουκάς Δημήτριος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -024.

Οι νικητές θα ενημερωθούν από τη Γραμματεία του σταθμού για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων τους, ενώ έχουν λάβει και σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Μεγάλος Διαγωνισμός NovaΣΠΟΡ fm 94,6 - Κάρτες Διαρκείας ΚΑΕ ΟΣΦΠ

Στην Καλλιθέα Αττικής σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου 2013, η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ, ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ, ΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ») και διακριτικό τίτλο “Οργανισμός Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Α.Ε.” η οποία εδρεύει στην Καλλιθέα, επί της οδού Δαβάκη 58, όπως νόμιμα εκπροσωπείται νόμιμα από τους κ.κ. Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γεώργιο Δήμα, διοργανώνει διαγωνισμό για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας του facebook https://www.facebook.com/NovaSPORFM946
Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς της παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων αυτών θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στον οικείο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ www.sport-fm.gr ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα.

1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.sport-fm.gr και στο facebook https://www.facebook.com/NovaSPORFM946, που έχουν αποδεδειγμένα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα παραπάνω από μίας συμμετοχής καθ' όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού αλλά θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οποιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία θα συμπληρωθούν στην σχετική φόρμα συλλογής στοιχείων και θα αναδειχθεί, κατά τα προβλεπόμενα κατωτέρω. Δικαίωμα συμμετοχής έχει το κάθε πρόσωπο με πολλαπλές συμμετοχές από τις οποίες θα προσμετράτε μόνο αυτή στην οποία θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους
2. Αποκλειόμενα πρόσωπα: Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού, καθώς και οι σύζυγοι αυτών, όπως επίσης και ανήλικοι δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
3. Περιγραφή του Διαγωνισμού: H έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται με την πλήρη και ορθή συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας συμμετοχής που θα είναι αναρτημένη στην σελίδα του και στο facebook https://www.facebook.com/NovaSPORFM946 καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και στην οποία έχει πρόσβαση όποιος έχει κάνει Like στη σελίδα facebook της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ https://www.facebook.com/NovaSPORFM946. Τα στοιχεία της φόρμας που θα συμπληρωθεί από τους συμμετέχοντες στην κλήρωση είναι τα ακόλουθα: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
4. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Τα δώρα που προκηρύσσονται είναι 10 κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014. Κάθε νικητής κερδίζει από μία κάρτα διαρκείας.
5. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από 16/09/2013 και ώρα 12:00 μμ, έως 30/09/2013 και ώρα 12:00 μμ.
6. Ανάδειξη νικητών του διαγωνισμού: Οι δέκα (10) νικητές/νικήτριες του διαγωνισμού θα αναδειχθούν μέσω της κλήρωσης μεταξύ των συμμετεχόντων, οι οποίοι έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στην Παράγραφο 3 και οι οποίοι συμμορφώνονται με τους όρους που αναφέρονται στην Παράγραφο 1.
7. Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης των νικητών του διαγωνισμού: Οι νικητές θα αναδειχτούν παρουσία δικηγόρου τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 14:30 μ.μ. και θα συνταχθεί σχετικό πρακτικό ανάδειξης νικητών, το οποίο η διοργανώτρια εταιρεία θα φυλάξει στο αρχείο της. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 μέσω της ιστοσελίδας Facebook του σταθμού https://www.facebook.com/NovaSPORFM946.
8. Φύση Διαγωνισμού: Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή τους.
9. Ειδοποίηση νικητών: Οι νικητές της δημόσιας προσφοράς θα ειδοποιηθούν από την ΕΤΑΙΡΙΑ στο email ή Facebook λογαριασμό με το οποίο έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό.
10. Παραλαβή δώρων: Οι νικητές/νικήτριες θα μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση με εκπρόσωπο της Εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση τα δώρα θα παραδοθούν στους νικητές έως 10 ημέρες μετά την ανάδειξη τους. Σε περίπτωση μη προσέλευσης κάποιου νικητή το δώρο θα μείνει αδιάθετο.
11. Τύχη δώρου σε περίπτωση κλήρωσης αποκλειόμενου προσώπου ή μη παραλαβής από νικητή: Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2, ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β΄ βαθμού και ανακηρυχθεί νικητής, καθώς και στην περίπτωση που ο νικητής δεν προσέλθει έγκαιρα να λάβει το δώρο του, το δώρο θα μείνει αδιάθετο.
12. Συναίνεση των νικητών σε διαφημιστική προβολή: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στο site του ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος του και της φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει στο δικαίωμα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Οι δικαιούχοι δηλώνουν ότι συγκατατίθενται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολή (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.
13. Χρόνος διατήρησης δεδομένων: Ρητά δηλώνεται ότι τα στοιχεία των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό που έχουν υποβληθεί στον ιστότοπο www.sport-fm.gr και στο facebook https://www.facebook.com/NovaSPORFM946 θα διατηρούνται και θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό, ο κάθε συμμετέχοντας συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» ([email protected]).
14. Περιορισμός ευθύνης εταιρείας: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς. Επίσης, η ευθύνη της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων. Διευκρινίζεται ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη και οι Συμμετέχοντες δεν διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτής σε περίπτωση που λόγω ανωτέρας βίας, ή τυχαίου γεγονότος, δεν είναι δυνατή η χρήση του δώρου. Επίσης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη και οι Συμμετέχοντες δεν διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτής για κάλυψη τυχόν εξόδων.
15. Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού: Οι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.sport-fm.gr καθ' όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.
16. Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα