Ντουρμάζ: «Πρέπει να σκοράρουμε»

09:12 19/2/2016 - Πηγή: Bam
Μόνο το γκολ έλειψε στον Ολυμπιακό, που στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης» με τη στήριξη του κόσμου, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πάρουν την πρόκριση, σύμφωνα με τον Τζίμι Ντουρμάζ.

Με τη στήριξη του κόσμου στο δεύτερο ματς, ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως ανέφερε ο Τζίμι Ντουρμάζ.


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA

«Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Παίξαμε καλά, συνδυαστήκαμε καλά όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Σε τέτοια ματς πρέπει να σκοράρεις, δεν τα καταφέραμε όμως. Από εδώ και πέρα το πρώτο μέρος τελείωσε, πρέπει να γυρίσουμε σπίτι, να προετοιμαστούμε καλά με ταπεινότητα και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε αρχικά.

Για το τι πρέπει να αλλάξει στη ρεβάνς: «Πρέπει να σκοράρουμε. Όταν κάνεις ευκαιρίες, λείπει το γκολ. Στο γήπεδό μας όλοι γνωρίζουμε πως με τη στήριξη του κόσμου όλα γίνονται. Θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα».

Για τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Νιώθω καλά, δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ. Δεν κατάφερα να παίξω στο Champions League. Πέρασε όμως αυτό, είμαι εδώ, δουλεύω κι είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα».

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ntourmaz-prepei-na-skoraroume/3144052
Keywords
Τυχαία Θέματα