Ντέρμπι; Ποιο ντέρμπι;

14:49 6/11/2016 - Πηγή: Bam
Οι Νέοι του Ολυμπιακού έκαναν επίδειξη δύναμης σε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τον διέλυσαν με 5-0 στο Ρέντη, για τη 10η αγωνιστική της Super League Κ20 και πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας.Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί καθώς συνέτριψαν τους «πράσινους» με 5-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League,
και «σκαρφάλωσαν» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για τους μικρούς Πειραιώτες άνοιξε στο 15’ ο Ανδρούτσος, δύο κεφαλιές του Βρουσάι στο 62’ και στο 64’ έφεραν το 3-0, ο Ανδρούτσος στο 74’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μανθάτης.

Σημειώνεται, ότι το παρόν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσαν τόσο ο Πάουλο Μπέντο όσο και αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας.

Ολυμπιακός: Aγγελόπουλος, Πανάγου, Νικολάου, Τόλι, Τσιμίκας (78’ Κούγιος), Λάμπρου, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Κηπουρός (67’ Βάρκας), Βρουσάι, Ανδρούτσος.

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου (18’ Θεοχάρης), Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου (77’ Δημητρούλας), Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (68’ Κουντουριώτης).
Keywords
Τυχαία Θέματα