Νεαρό ζευγάρι έπεσε μέσα στον Κηφισό!

09:26 24/2/2015 - Πηγή: Bam

Ένα ζευγάρι ανασύρθηκε περίπου στις 8:30 το πρωί της Τρίτης από το ποτάμι του Κηφισού όπου βρέθηκαν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Η κίνηση στην κάθοδο του Κηφισού από Πέτρου Ράλλη έως Αγίας Άννης παραμένει αυξημένη.

Το απόγευμα της Τρίτης σε τηλε-διάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης θα τεθεί προς έγκριση η λίστα της Αθήνας με τις 18 μεταρρυθμίσεις. Προηγουμένως το ελληνικό κείμενο θα εξεταστεί από το EuroWorking Group

στο οποίο θα συμμετάσχουν, η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Μάριο Ντράγκι.

Δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο Τομέα και μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης περιλαμβάνονται στη λίστα. Σύμφωνα με πηγές από την κυβέρνηση, ο κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη μέρος του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Επίσης, μέτρα για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας με άμεση προτεραιότητα στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών, κόκκινων δανείων και «πάγωμα» πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Στη σκιά των αντιδράσεων των Μανώλη Γλέζου και Μίκη Θεοδωράκη, στη συμφωνία των Βρυξελλών, συνεδριάζουν εντός της ημέρας η Κυβερνητική Επιτροπή, η Πολιτική Γραμματεία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αργότερα το πρωί (10:30) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη.

Διαψεύδει ο διοικητής του ΙΚΑ δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση έστειλε επιστολή στις διοικήσεις των Ταμείων προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία εσωτερικού δανεισμού από τα αποθεματικά τους. Σκοπός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ενίσχυση ρευστότητας των τραπεζών.

Στο Ωνάσειο νοσηλεύεται ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Συνεργάτες του υπουργού διαψεύδουν τις πληροφορίες ότι ο κύριος Κουρουμπλής εισήχθη στο νοσοκομείο για επέμβαση τοποθέτησης «στεντ» και μιλούν για προγραμματισμένες καρδιολογικές εξετάσεις.

Υπέρ της επιβολής αυστηρότερων κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας τάσσεται ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέϊβιντ Κάμερον. Αιτία, όπως είπε, οι παράνομες ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι προσπάθειες των φιλο-ρώσων αυτονομιστών να επεκτείνουν τα εδάφη τους.

ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος στην Αττική με σποραδικές βροχές αλλά και με διαστήματα ηλιοφάνειας μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Αναζητήσεις
νεαρο ζευγαρι επεσε στον κυφησο
Τυχαία Θέματα