ΝΔ : «Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την τρομοκρατία»!

13:54 8/1/2014 - Πηγή: Bam

Ανακοίνωση - «ρουκέτα» της Νέας Δημοκρατίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, την Τετάρτη, καθώς αναφέρει ότι επίλεκτα στελέχη του, ήταν κεντρικοί μάρτυρες υπεράσπισης των καταδικασμένων της 17Ν.

Την έναρξη των επιθέσεων με φόντο την Τρομοκρατία που επανέρχεται στην επικαιρότητα με την φυγή του Χριστόδουλου Ξηρού, κήρυξε, όπως αναμενόταν την Τετάρτη, η Νέα Δημοκρατία. Στόχος, ο κύριος πολιτικός της αντίπαλος,

ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι «επίλεκτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν κεντρικοί μάρτυρες υπεράσπισης των καταδικασμένων δολοφόνων της 17Ν».

«Η Νέα Δημοκρατία μετατρέπει ένα σοβαρότατο θέμα σε πολιτικό παιχνίδι, επειδή ανησυχεί από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων» απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και υπογράμμισε ότι «το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καταδικάζει απόλυτα την Τρομοκρατία».

«Κίτρινη κάρτα», στο μεταξύ, έδειξε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ελληνική κυβέρνηση για τη φυγή του Χριστόδουλου Ξηρού. «Εντοπίστε τον άμεσα και οδηγείστε τον ξανά στη φυλακή», αναφέρει σε σκληρό τόνο η ανακοίνωση του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, διαμήνυσε ότι «οι ευθύνες θα αποδοθούν όπου υπάρχουν».

Την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης είχε επισημάνει από τον Ιούνιο του ’13 τον κίνδυνο και είχε ενημερώσει εγγράφως το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο, ωστόσο, φαίνεται ότι αγνόησε την προειδοποίηση για τη χορήγηση αδειών σε ισοβίτες.

Κι ενώ μέχρι στιγμής, οι έρευνες, κυρίως, στη Βόρεια Ελλάδα, για τον Χριστόδουλο Ξηρό παραμένουν, μέχρι στιγμής, άκαρπες, οι Αρχές, παράλληλα, εκφράζουν φόβους για συντονισμό της δράσης τρομοκρατών.

Αίσθηση, μάλιστα, προκαλούν πληροφορίες πως ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη 17Ν, παραμονές της Πρωτοχρονιάς, είχε κατ’ ιδίαν επαφές μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, με κρατουμένους για την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»…

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα