Μίτσελ: «Ακόμη περισσότερη δουλειά»

21:05 28/2/2014 - Πηγή: Bam

Ακόμη περισσότερη δουλειά στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ προανήγγειλε ο Μίτσελ σε συνέντευξή του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Μίτσελ δεν επαναπαύεται στις… δάφνες της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό ο προπονητής των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι πρέπει

να δουλέψουν όλοι ακόμη περισσότερο στην ομάδα ενόψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μίτσελ στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό esradio…

-για την εφετινή σεζόν που έχει με τον Ολυμπιακό:

Η χρονιά είναι πάρα πολύ ωραία, έχουμε κάνει πολλά ωραία πράγματα επίσης. Τα αποτελέσματα είναι καλά. Από τότε που ήρθε εδώ, όλα πηγαίνουν μια χαρά για εμάς

-για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να πηγαίνεις βήμα-βήμα. Θέλουμε να χαρούμε αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά αξίζει. Η περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή οποιαδήποτε άλλης ομάδας σε αυτό το επίπεδο, δεν μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα για την κλήρωση. Πρέπει να γίνει ακόμα περισσότερη δουλειά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

-για τους Ρομπέρτο και Ντομίνγκες:

«Έχει βελτιωθεί πολύ. Έχει κάνει πολλές και καθοριστικές επεμβάσεις. Έχει βελτιωθεί επίσης όταν έχει κάτω την μπάλα. Έχω μείνει έκπληκτος. Πρόκειται για απίστευτο επαγγελματία, διψασμένο να γίνει καλύτερος. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιον τερματοφύλακα σε αυτή την ηλικία, που να θέλει να προόδευε.
Ο Τσόρι Ντομίνγκες βρήκε εδώ το μέρος όπου αισθάνεται άνετα. Μερικές φορές οι άνθρωποι νομίζουν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια χρυσή ευκαιρία για να αποσυρθείς, αλλά οι ποδοσφαιριστές το βλέπουν εντελώς διαφορετικά».

-Για το πώς βλέπουν οι Έλληνες τους Ισπανούς:

«Ο Ισπανός παίκτης έχει κερδίσει τον σεβασμό αλλά θέλουμε να φορέσουμε ένα ελληνικό κοστούμι στην ομάδα, με όσο το δυνατόν περισσότερους. Ήδη υπάρχουν 6-8 Έλληνες παίκτες στην ομάδα».

-Για το μέλλον του:

«Πιστεύω ότι έχει φτάσει η ώρα μου και με την ωριμότητα, αλλά και την επιθυμία μου να προπονήσω μια μεγάλη ομάδα, αυτή θα ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, που αποτελεί το σπίτι μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα